Τετάρτη 6 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Διαβάσεις ζωής

Εκδηλώσεις του προγράμματος απεξάρτησης «ΔΙΑΒΑΣΗ» του ΚΕΘΕΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας και υποστήριξης στους εξαρτημένους και στις οικογένειές τους, το πρόγραμμα απεξάρτησης «ΔΙΑΒΑΣΗ» του ΚΕΘΕΑ, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 8 Οκτώβρη πολύμορφες εκδηλώσεις στο Σύνταγμα, στην Πανεπιστημίου και στην Ομόνοια, ώστε «να γίνουμε συνοδοιπόροι στην καθημερινή προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά».

Το ΚΕΘΕΑ «ΔΙΑΒΑΣΗ» είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών που λειτουργεί από τον Οκτώβρη του 1990. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ). Είναι πρόγραμμα ημερήσιας παρακολούθησης και παρέχει άμεσα και δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες απεξάρτησης, χωρίς τη χορήγηση υποκατάστατων. Απευθύνεται: σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους.

Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού: 210 8626.761.

Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης: 210 8612.604.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ