Σάββατο 16 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Επιλογές
ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο πάλκο της ανανεωμένης «Αθηναίισας» (Ηρώνδα 8, Παγκράτι, 210.7242.172), από χτες οι Δημήτρης Κοντογιάννης, Γιώργος Ξηντάρης (μαζί με τους δύο γιους του), Θεοδοσία Στίγκα και ο σολίστας στο μπουζούκι Βαγγέλης Λιόλιος, ξετυλίγουν ένα πρόγραμμα - αναδρομή σε αξεπέραστες ρεμπέτικες και λαϊκές επιτυχίες. Καλλιτέχνες με ξεχωριστή φωνή, παραδοσιακή ερμηνεία και σημαντικό ρόλο στην αναβίωση του ρεμπέτικου, προσκαλούν το φετινό χειμώνα, σε μουσικές βραδιές με άρωμα από το παρελθόν.

  • Με τον αγαπημένο γλεντιστή από την Ολυμπο Καρπάθου, Μιχάλη Ζωγραφίδη ξεκίνησε για έβδομη χρονιά το ταξίδι της η «Αλλη Οχθη» (Αρτεμωνος 9, Μ. Κόσμος, 210.9270.628). Εμφανίζεται και σήμερα.
  • «Στην ίδια πόλη υπό βροχήν», με τραγούδια αγαπημένα, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος, συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εμφανίσεις τους, στο «Σταυρό του Νότου» (Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, 210.9226.975).
  • Στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα (9.30μμ) ξεκινούν οι εμφανίσεις της Αρλέτας και του Λάκη Παπαδόπουλου. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, παίρνουν τις κιθάρες τους και αφηγούνται διαλεχτά τραγούδια τους. Μαζί τους, την Τρίτη, ο Βαγγέλης Γερμανός.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ