Σάββατο 16 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Εορδαίας Κοζάνης, με υποψήφια δήμαρχο την Βασιλική Στεργίου, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση που έγινε στην Πτολεμαΐδα. Στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» συναντώνται τρεις γενιές αγωνιστών. Η ηρωική γενιά της Αντίστασης, των κοινωνικών αγώνων, η γενιά που πάλεψε ενάντια στη δικτατορία και στα χρόνια που ακολούθησαν για τη θεμελίωση των εργατικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, η νέα γενιά, οι φοιτητές και οι νέοι εργαζόμενοι που πρωτοστατούν σε όλους τους αγώνες, στις σχολές και έξω από τις πύλες των εργοστασίων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αντώνης Τσάκωνας.

Στην ομιλία της η Β. Στεργίου σημείωσε πως οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα παλέψουν για όλα τα προβλήματα του λαού της περιοχής. Αναδεικνύουν τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη ΔΕΗ, τις εργασιακές σχέσεις, τις συνθήκες εργασίας, τους συμβασιούχους, τους εργολάβους και το δουλεμπόριο, την περιβαλλοντική καταστροφή και την αποκατάσταση των εδαφών που αυτή εκμεταλλεύτηκε. Τους οικισμούς που είναι υπό μετεγκατάσταση. Τα ναρκωτικά που μαστίζουν την περιοχή. Την ανεργία που γίνεται εργαλείο πολιτικού εκβιασμού και εξαγοράς με μια θέση στα δίμηνα.

Ξεκαθάρισε πως «ο μόνος δρόμος για να έχουμε βελτιώσεις και κατακτήσεις είναι η πολιτική γραμμή της ανυπακοής και της απειθαρχίας σε μνημόνιο - ΕΕ - "Καλλικράτη". Η καλύτερη άμυνα είναι η λαϊκή αντεπίθεση. Για να φωτίσουμε μέσα από τις καθημερινές μάχες και συγκρούσεις της επόμενης μέρας την ελπιδοφόρα διέξοδο του ριζικά διαφορετικού δρόμου ανάπτυξης, προς όφελος της ευημερίας του λαού της περιοχής μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ