Τρίτη 19 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Πανστρατιά για να υπερκαλυφθούν τα πλάνα

Η μεγάλη πολιτική σημασία που έχει η επιτυχία της Εξόρμησης μπορεί και πρέπει να βάλει σε κίνηση χιλιάδες οπαδούς και φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ

Η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου σε ποσοστό 29,26%, μετά το δεύτερο κλείσιμο της περασμένη βδομάδας, αλλά κυρίως τα θετικά μηνύματα που έρχονται από τους τόπους δουλειάς και τις εργατογειτονιές όλης της χώρας, αποτελούν τη στέρεη βάση πάνω στην οποία χιλιάδες μέλη, οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ χτίζουν την επιτυχία της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης την οποία προκήρυξε η ΚΕ του Κόμματος για τους μήνες Οκτώβρη - Νοέμβρη - Δεκέμβρη.

Η επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο έχει εξαιρετικά μεγάλη πολιτική σημασία. Αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του αναντικατάστατου ρόλου του ΚΚΕ στην οργάνωση της λαϊκής πάλης κατά των βάρβαρων μέτρων. Αποτελεί στήριξη της ελπιδοφόρας πολιτικής πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ για την ανάπτυξη της λαϊκής συμμαχίας, για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων, τη Λαϊκή Εξουσία και Οικονομία.

Το ΚΚΕ, παρόλο που έχει ασύγκριτα μικρότερα έξοδα σε σχέση με όλα τα άλλα κόμματα, έχει μειώσει στο ελάχιστο δυνατό τα έξοδα λειτουργίας και δράσης του. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί και δεν πρέπει να λειτουργήσει σε βάρος της μαζικής πολιτικής επικοινωνίας του με το λαό, της ενημέρωσης των εργαζομένων, των λαϊκών δυνάμεων, ούτε θέλουμε να επηρεάσει την ανάπτυξη της μελετητικής δουλειάς, της επιστημονικής έρευνας των Τμημάτων της ΚΕ και άλλων επιτροπών του Κόμματος, την έκδοση του «Ριζοσπάστη», τη λειτουργία του «902».

Ολα τα παραπάνω, κάνουν επιτακτική την ανάγκη οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ να σταθούν δίπλα στις Οργανώσεις του ΚΚΕ, να συμβάλουν στο πλατύ πολιτικό άνοιγμα με το κουπόνι στο χέρι, να δώσουν μαζί με τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες τη μάχη για να αναπτυχθεί τώρα η κοινή λαϊκή δράση, ενάντια στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Για να γίνει η μάχη των εκλογών, με την ενίσχυση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», μεγάλη λαϊκή νίκη. Να γίνει αφετηρία της λαϊκής αντεπίθεσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ