Τρίτη 19 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Πρόγραμμα Ν. Σοφιανού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω περιοδείες:

Σήμερα Τρίτη

7.30: Στο πόστο εργατών δήμου στον Εθνικό Κήπο, στην είσοδό του επί της Λεωφόρου Αμαλίας. Θα συμμετέχει ο Θ. Κοτρώνης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Ν. Λέος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

18.30: Περιοδεία στα καταστήματα της πλατείας Κολιάτσου (εκκίνηση από Πατησίων 280). Θα συμμετέχουν ο Απ. Γαρμπής υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και ο Γ. Χιόνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αύριο Τετάρτη

10.20: Κεντρικό βρεφοκομείο και μαγειρείο Δήμου Αθηναίων (Ρόδου 181). Θα συμμετέχουν η Ηλέκτρα Πατσουράκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και η Ρεγγίνα Σβολοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

13.00: Ομιλία στην Πανεπιστημιούπολη, σχολή φυσικών επιστημών, αμφιθέατρο «Ιππαρχος». Θα συμμετάσχουν υποψήφιοι απ' το περιφερειακό και από δημοτικά ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

19.00: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Σώστη, στον Νέο Κόσμο. Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αλ. Περάκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ