Τρίτη 19 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Η αγανάκτηση να γίνει δύναμη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Περιοδεία του Β. Μπούτα

Ο Β. Μπούτας
Ο Β. Μπούτας
Στη λαϊκή αγορά,, στα Τρίκαλα περιόδευσε χτες το πρωί, ο Β. Μπούτας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους. Ο Β. Μπούτας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κόσμο, καταναλωτές και μικροπωλητές, για τα προβλήματά τους, τις αιτίες τους και την πολιτική σημασία των επικείμενων εκλογών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε η ακρίβεια, που αδειάζει τις τσέπες των λαϊκών νοικοκυριών, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να αγοράσουν ακόμα και τα «προς το ζην». Ο Β. Μπούτας τόνισε ότι όσο θα συνεχίζεται η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που με την εφαρμογή του μνημονίου έχει εντείνει τη σφοδρή επίθεσή της στα λαϊκά δικαιώματα, θα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η ζωή των εργαζομένων, των φτωχών αγροτών, των μικρεμπόρων, των συνταξιούχων. Θα κάνει - είπε - τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους.

Και υπογράμμισε ότι δε φτάνει η οργή και η αγανάκτηση. Στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη - είπε - ο λαός, μπορεί και πρέπει, να στείλει μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής, με την καταψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑ.Ο.Σ., των άλλων κομμάτων του ευρωμονόδρομου που τη στηρίζουν και την υπερψήφιση των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δίνοντας δύναμη και προοπτική στους αγώνες για την ανατροπή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ