Τετάρτη 20 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΡΟΔΟΠΗΣ
Παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια

Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην αντιπεριφέρεια Ροδόπης και στο Δήμο Κομοτηνής παρουσιάσθηκαν χτες το μεσημέρι σε εκδήλωση - συνέντευξη που δόθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Τα ψηφοδέλτια παρουσίασαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Τρέλλης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Βαργεμίδης και ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής Νίκος Φακιρίδης.

Οι υποψήφιοι κάλεσαν τον εργαζόμενο λαό της Ροδόπης, ανεξάρτητα από θρησκεία (χριστιανούς και μουσουλμάνους) να καταδικάσουν την πολιτική που οδηγεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα στην εξαθλίωση. Με τους αγώνες και με τη μαζική υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να αντιπαλέψουν τα νέα μέτρα, να τιμωρήσουν ουσιαστικά τους υπεύθυνους ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ. - ΕΕ και τους κάθε λογής υποστηρικτές του ευρωμονόδρομου.

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης είναι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ, στέλεχος του ΠΑΜΕ, μέλος του Γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ. ΑΡΕΤΗ ΚΑΛΑΜΗ, άνεργη. ΧΑΣΑΝ ΧΟΥΣΕΪΝ ΚΕΛΕΣ, κτηνοτρόφος. ΙΜΠΡΑΗΜ ΚΕΡΑΤΖΗ - ΙΜΠΡΑΜ, αρχιτέκτων μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας. ΜΟΥΖΑΡΕΦ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, οικονομολόγος, βιομηχανικός εργάτης στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής. ΕΥΘΑΛΙΑ (Λίτσα) ΜΠΡΟΥΣΑ εργάτρια, Μέλος του ΔΣ του σωματείου εργαζομένων της FANCO, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, στέλεχος του ΠΑΜΕ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ (Λένα) ΜΩΥΣΙΔΟΥ, πτυχιούχος Παντείου - τμήμα Πολιτικών Επιστημών, συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Διπλωματούχος Αρχιτέκτον Μηχανικός του Πολυτεχνείου του Μιλάνου Ιταλίας. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΟΡΙΚΗΣ, οδοντίατρος, πρόεδρος της ΕΕ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ροδόπης, ΓΓ του πολιτιστικού συλλόγου Ιάσμου, μέλος της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΥΛΙΟΣ, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, μέλος της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. ΦΑΪΚ ΦΑΪΚ, συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος. ΓΕΩΡΓΙΑ ΦΑΚΙΡΙΔΟΥ, δικηγόρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης, μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Ροδόπης του ΚΚΕ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, αγρότης. ΙΑΚΩΒΟΣ (Βάκης) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, δημοτικός υπάλληλος, στέλεχος του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ