Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΗΣΑΠ

Να σταματήσει επιτέλους η δίχρονη ταλαιπωρία των εργαζομένων επιβατών που χρησιμοποιούν καθημερινά τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, απαίτησε χτες αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, που πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία ζήτησε: Να οριστικοποιηθεί ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου ανακατασκευής της γραμμής, που σύμφωνα με την αρχική μελέτη έπρεπε ήδη να έχει παραδοθεί εδώ και 8 μήνες. Να εξεταστεί άμεσα η δυνατότητα δρομολόγησης επιπλέον συρμών, τουλάχιστον κατά τις ώρες αιχμής και απαίτησε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα επιβίβασης και αποβίβασης στο σταθμό ΚΑΤ και κατά την άνοδο και κατά την κάθοδο των συρμών, σταθμός που εξυπηρετεί τους ασθενείς, το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΚΑΤ και τους δημότες 4 γειτονικών δήμων.

Ο διευθύνων σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Αραμπατσάκος, όπως επισημαίνει και στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη βδομάδα οι συρμοί και στις δυο κατευθύνσεις στο σταθμό ΚΑΤ θα επιβιβάζουν και αποβιβάζουν επιβάτες, θα εξετάσει άμεσα τη δυνατότητα ενίσχυσης του δρομολογίου με επιπλέον συρμούς και δήλωσε ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα ολοκληρωθεί το έργο σε όλο το δίκτυο, εφόσον δεν προκύψουν σοβαρά εμπόδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ