Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Συγκεντρώσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 12 μ. συγκέντρωση εργαζομένων στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ», με την Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ. σύσκεψη στα γραφεία του Σωματείου Υδραυλικών ΕΒΕ με τον Φάνη Λάφη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών και ο Νίκος Μπουντούρογλου υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου.

-- Στις 7.μ.μ. στην Καλλιθέα, Πλατεία Δαβάκη, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών και ο Βασίλης Δημόπουλος υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Αγία Βαρβάρα, πλατεία Αγίας Ελεούσας, θα μιλήσουν ο Δημήτρης Κυπραίος υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Δυτικό Τομέα και η Ελένη Καρανάσιου υποψήφια δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας.

-- Στις 7 μ.μ. στο Χαλάνδρι , κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, θα μιλήσουν ο Κώστας Λιαπάτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Βόρειο Τομέα και η Λούλα Καρατζά υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 7.00 μ.μ. στον Αλιμο, Δωδεκανήσου και Κύπρου, θα μιλήσουν ο Θόδωρος Κούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Νότιο Τομέα και ο Χρήστος Δουρίδας, υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Βούλα, Πνευματική Εστία (πλατεία Βούλας), θα μιλήσουν ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής του ΚΚΕ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Πετρούπολη, κεντρική πλατεία Πετρούπολης (Λεωφ. 25ης Μαρτίου και Ελ. Βενιζέλου), θα μιλήσουν ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και ο Θωμάς Κοτσαμπάς, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης.

Στην Ηλεία

-- Στο Νοσοκομείο Κρεστένων, θα μιλήσει το πρωί η Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου - Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Αύριο, Σάββατο

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Αιγάλεω, Πλατεία Εσταυρωμένου (στο ΜΕΤΡΟ), θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Βασίλης Βούλγαρης, υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω.

-- Στις 7 μ.μ. στο Χαϊδάρι, Εκλογικό Περίπτερο (Καραϊσκάκη και Σάμου), θα μιλήσουν ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

-- Στις 7 μ.μ. στη Δάφνη , κεντρική πλατεία Δάφνης, θα μιλήσουν η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών και ο Σπύρος Μπότσης, υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης - Υμηττού.

Στην Ηλεία

-- Στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία των Κρεστένων στην Ηλεία, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Κάγκουρας, υποψήφιος δήμαρχος Κρεστένων και ο Γιώργος Καραπάνος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.

Στη Λήμνο

Στις 7.30 μ.μ, στο κινηματοθέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ» συγκέντρωση με θέμα «Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές». Θα μιλήσουν ο Στρατής Κόρακας, υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και ο Δημήτρης Πινάκος, υποψήφιος δήμαρχος Λήμνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ