Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψηλά ο πήχης στο Ηράκλειο

Κοντά στο 60% η κάλυψη του πλάνου τρεις μόλις βδομάδες μετά την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης

Με ποσοστό κάλυψης του πλάνου στο 59,68%, η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ βρίσκεται στην πρώτη θέση της άμιλλας ανάμεσα στις Νομαρχιακές Οργανώσεις του Κόμματος σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της τρίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης για τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη και Δεκέμβρη. Μιλώντας στον «Ρ», η Ρένα Σκυβαλάκη, οικονομική υπεύθυνη της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, σημειώνει για την πορεία της Οικονομικής Εξόρμησης στο νομό:

«Η ανταπόκριση που δείχνουν εργαζόμενοι, απολυμένοι, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και νέοι άνθρωποι στο κάλεσμα του ΚΚΕ για οικονομική ενίσχυση, είναι ενθαρρυντική. Παρά το καλό αποτέλεσμα που καταγράφει η Οργάνωση μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, καθώς στόχος είναι η υπερκάλυψη του πλάνου.

Η οικονομική εξόρμηση δένεται με τη δουλειά για τις τοπικές εκλογές. Μέλη και φίλοι του Κόμματος μπαίνουν μπροστά, κινητοποιούν εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές - σπουδαστές, γυναίκες, πείθουν ολοένα και περισσότερους για την ανάγκη συστράτευσης με το Κόμμα σε αυτή την πολιτική μάχη των εκλογών, αλλά και στην οικονομική εξόρμηση. Ετσι κερδήθηκε το πρώτο στοίχημα, πλατιά οι οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ να απευθύνονται με το κουπόνι στο χέρι σε ακόμα μεγαλύτερο κύκλο.

Μόνιμος στόχος για την Οργάνωση είναι η βελτίωση συνολικά της οικονομικής μας δουλειάς όλο το χρόνο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με αισιοδοξία, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχουν ανοιχτεί, για την οικονομική και πολιτική ενίσχυση του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ