Κυριακή 24 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Στους δρόμους αύριο για τις ανάγκες τους

Στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, στις 10 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΠΕΣ-ΝΑΤ και ΟΤΑ, ενάντια στην αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που τους έχει καταδικάσει σε φτώχεια και εξαθλίωση με το πάγωμα τουλάχιστον για πέντε χρόνια των πενιχρών τους συντάξεων, με αφαίρεση του 13ου και 14ου μισθού, με το χαράτσι του ΛΑΦΚΑ, τις αυξήσεις του ΦΠΑ και της φορολογίας. Ταυτόχρονα οι συνταξιούχοι θα δώσουν αγωνιστική απάντηση στις προκλητικές προεκλογικές εξαγγελίες φιλοδωρηματικού χαρακτήρα του πρωθυπουργού.

Οπως υπογραμμίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις: «απορρίπτουμε τη λογική της ανάπτυξης που στηρίζεται στην εξασφάλιση κερδών στο μεγάλο κεφάλαιο και στις πολυεθνικές. Εκεί βρίσκονται οι αιτίες της κρίσης, που τόσο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ φόρτωσαν στις πλάτες μας και μας ρήμαξαν.

Είμαστε στους δρόμους και αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργάτες, τον λαό, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Ο πλούτος που παράγουμε να ικανοποιεί τις ανάγκες μας και όχι τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Και θα είμαστε στους δρόμους μέχρι να ανατρέψουμε τις αντεργατικές, αντιλαϊκές πολιτικές», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ