Κυριακή 24 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκεντρώσεις «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 10.30 στην Κηφισιά, Βίλα Δροσίνη (Διομήδους Κυριακού και Αγ. Θεοδώρων), θα μιλήσουν η Νικολέτα Μεθωνιού, υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής στο Βόρειο Τομέα και ο Νίκος Σφαντός, υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς.

-- Στις 11.00 π.μ. στην Αγία Παρασκευή, θέατρο 2ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής) θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών και ο Αντρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής.

-- Εκδήλωση - Συζήτηση, με θέμα «Περιβάλλον και ανάπτυξη. Οι επιπτώσεις στη ζωή του λαού της περιοχής» διοργανώνει η Λαϊκή Συσπείρωση Ασπροπύργου στις 11 το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Νεοκτίστων. Θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτικής Αττικής και πρώην Δήμαρχος Ασπροπύργου, ο Θανάσης Παντελόγλου, περιβαλλοντολόγος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και ο Δημήτρης Μπακάλης, υποψήφιος Δήμαρχος Ασπροπύργου.

-- Σε συγκέντρωση στο θεατράκι «Βατοπεδίου» στο Ολυμπιακό Χωριό στις 6 μ.μ. στην 1η είσοδο θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλιανίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Μενιδίου.

-- Στις 7 μ.μ. στο Παλαιό Φάληρο, Πλατεία Ντάβαρη, θα μιλήσουν η Χρύσα Κακουλίδου, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής στο Νότιο Τομέα και ο Νίκος Παπαγεωργίου, υποψήφιος Δήμαρχος Π. Φαλήρου.

-- Στις 7 μ.μ. στη Γλυφάδα, πλατεία Αγίου Τρύφωνα, θα μιλήσουν ο Γιάννης Τόλης, υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Νότιο Τομέα και ο Σταύρος Τάσσος, υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας.

-- Στις 7 μ.μ. στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης στο Δημαρχείο Αργυρούπολης, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών και ο Θοδωρής Λιάππης, υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

-- Στις 7 μ.μ. στα Βριλήσσια, Πλατεία Αναλήψεως, θα μιλήσουν ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Βόρειο Τομέα και ο Βασίλης Βήττος, υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων.

Αύριο, Δευτέρα

-- Στις 12.00 μ.μ σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα.

-- Στις 7μ.μ. στην Πεύκη , Δημαρχείο Πεύκης, θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Βόρειο Τομέα και ο Παναγιώτης Ασβεστάς, υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης.

-- Στις 7 μ.μ., στην Ηλιούπολη, πλατεία Φλέμινγκ, θα μιλήσουν ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα και η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Ηλιούπολης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, κεντρική πλατεία Ιλίου, θα μιλήσουν ο Μπάμπης Μαυροθαλασσίτης, υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Δυτικό Τομέα και η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια Δήμαρχος Ιλίου.

-- Στις 7 μ.μ. στη Ν. Φιλαδέλφεια, πλατεία Πατριάρχου, θα μιλήσουν η Καλλιόπη Μπουντούρογλου, πρόεδρος της ΟΓΕ, υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα και ο Βεργής Βαλασσάς, υποψήφιος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Πεντέλη Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου 17), θα μιλήσουν ο Χρήστος Μέντζος, υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής στο Βόρειο Τομέα και ο Αναστάσιος Καρατζής, υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Γαλάτσι, Μνημείο Αντίστασης (Βεΐκου και Γαλατσίου) θα μιλήσουν η Ελένη Ζαφειρίου, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών και ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου.

-- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στον Αλιμο - Θουκυδίδου και Παλαμηδίου - θα μιλήσει η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μαιρήνη Στεφανίδου και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Δουρίδας Χρήστος.

-- Στις 6.30 μ.μ. στον Ταύρο, πλατεία Παναγίτσας, θα μιλήσουν η Χρύσα Κακουλίδου, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής στο Νότιο Τομέα και ο Παναγιώτης Κυριαζίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου.

-- Στις 8 μ.μ. στο Κοινοτικό Γραφείο Σαβαλίων θα μιλήσει η Κατερίνα Θεοδωρακοπούλου - Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκεντρώσεις ενόψει των εκλογών (2014-05-10 00:00:00.0)
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ (2014-05-08 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ με θέμα την ανεργία (2014-03-28 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ με θέμα την ανεργία (2014-03-27 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών (2014-02-25 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2010-10-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ