Πέμπτη 21 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ»
«Επικίνδυνη και ανίκανη η ΕΠΟ»

«Επικίνδυνη, ανίκανη και ανεπιθύμητη, σχεδόν από το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου», χαρακτήρισε τη διοίκηση της ΕΠΟ ο επικεφαλής της «Ενωτικής Ποδοσφαιρικής Κίνησης», Γ. Λυσαρίδης, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Μιλώντας εκ μέρους της αντιπολίτευσης (η οποία πλέον εκφράζει 27 από τις 52 ενώσεις) στην ομοσπονδία προέτρεψε τους διοικούντες να παραιτηθούν, εκτιμώντας ότι «αυτή είναι η μόνη θετική υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν».

«Η διοίκηση της ΕΠΟ ξεκίνησε παράνομα από την υποψηφιότητα και την εκλογή της και συνεχίζει να διοικεί, διαπράττοντας σωρεία παράνομων ενεργειών στο διάστημα των έντεκα μηνών της ζωής της», ανέφερε και πρόσθεσε: «Με τις ενέργειές της διέσπασε τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, τις οποίες ξεχώρισε σε ημέτερες και μη, προσπαθώντας να δημιουργήσει χάσμα ανάμεσά τους. Οι άνθρωποι αυτοί χειρίστηκαν επιπόλαια και ανεύθυνα σημαντικά θέματα, προσπαθώντας πάντα να εξυπηρετήσουν σκοπιμότητες για το καλό τρίτων. Η διοίκηση της ΕΠΟ, με όλες αυτές τις πράξεις της, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το ανάθεμα όλων των Ελλήνων, φιλάθλων και μη.

Εμείς θέλουμε να προσπαθήσουμε, με τη βοήθεια όλων, ν' αλλάξει το θολό τοπίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κίνησή μας δεν είναι ανεπιθύμητη, ούτε και ζητούν από μας να παραιτηθούμε. Αντίθετα, μπορούμε να προωθήσουμε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο, ώστε το συντομότερο να βρούμε τη λύση τους. Η εικόνα αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τραγική. Το θέαμα είναι φτωχό και πλέον δεν υπάρχει αξιοπιστία. Τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι πολλά και κοντεύει να βυθιστεί ολοκληρωτικά. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία στο άθλημα, την αποενοχοποίηση του ποδοσφαίρου από τη στάση και συμπεριφορά των προσώπων, οργάνων και φορέων, την επεξεργασία και υλοποίηση προγράμματος διάδοσης και ισόρροπης ανάπτυξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και τη συνεργασία με τους θεσμικούς εκπροσώπους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ