Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Προβοκάτσια στον Ωρωπό

Ανακοίνωση των ΚΟ Βόρειας Αττικής του ΚΚΕ

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Βόρειας Αττικής του ΚΚΕ ενημερώνουν τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής ότι οι «Γιώργος Δεληγιάννης και Βαγγέλης Βάθης δεν έχουν καμιά σχέση με το Κόμμα και δεν το εκπροσωπούν, όπως οι ίδιοι προβοκατόρικα ισχυρίζονται. Οι ίδιοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο για το Δήμο Ωρωπού του Γ. Γιασημάκη, γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, και προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να παρασύρουν εργαζόμενους και τίμιους αγωνιστές να στηρίξουν άθελά τους την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ». Ταυτόχρονα, ενημερώνουν ότι στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ωρωπού» συμμετέχει ο αγωνιστής, παλιός συνδικαλιστής και στέλεχος του ΚΚΕ, Κώστας Βάθης.

Στην ανακοίνωση οι ΚΟ αναφέρονται και στην Ι. Στεργίου, υποψήφια δήμαρχο Ωρωπού του ΣΥΝ , η οποία, όπως καταγγέλλουν, επικαλείται με κάθε ευκαιρία το κομμουνιστικό της παρελθόν - που εδώ και δεκαετίες έχει εγκαταλείψει - προκειμένου να ψαρεύει σε θολά νερά, τονίζοντας ότι «με παλιά εισιτήρια καινούριες διαδρομές δε γίνονται».

«Οι κομμουνιστές, τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί του Κόμματος, μαζί με ριζοσπάστες αγωνιστές της περιοχής, δίνουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για την ενίσχυση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Ωρωπού με επικεφαλής τον Μιχάλη Χασιώτη, στελέχος του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ στην Ομοσπονδία Λογιστών», επισημαίνουν οι ΚΟ και καλούν τους εργαζόμενους μαζικά, αποφασιστικά στις 7 Νοέμβρη να ενισχύσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο και στην Περιφέρεια: «Για να καταδικάσουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, να ορθώσουμε εμπόδια στη νέα αντιλαϊκή λαίλαπα που ετοιμάζουν, για να γίνουν βήματα στην αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων από τα κάτω στην προοπτική της ανατροπής του. Για να ανοίξει ο δρόμος για τη μεγάλη λαϊκή συμμαχία, στη προοπτική της λαϊκής εξουσίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ