Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
Ψήφος - όπλο για την επόμενη μέρα

Σε συγκέντρωση στη Γιάννουλη μίλησε χτες ο Γ. Λαμπρούλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Μιλώντας χτες στη Γιάννουλη ο Γ. Λαμπρούλης σημείωσε ότι οι εκλογές στις 7 Νοέμβρη έχουν πάνω από όλα πολιτικό χαρακτήρα. «Εχουν άμεση σχέση - είπε - με τα λαϊκά προβλήματα, που δημιουργούνται από την ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική, τα οποία καθημερινά πολλαπλασιάζονται. Εχουν σχέση με την κατάσταση που εσείς βιώνεται. Με την ανεργία, με το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς, με τα λουκέτα που μπαίνουν στα μικρομάγαζα. Κουβέντα δε λένε γι' αυτά και τις πραγματικές αιτίες τους οι κ. Τζανακούλης και Σάπκας. Δεν τους συμφέρει. Δε θέλουν να ομολογήσουν ότι ένοχη είναι η πολιτική των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που στηρίζουν τις υποψηφιότητές τους και οι ίδιοι την υπηρετούν.

Προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο σας με επικοινωνιακά τερτίπια, προεκλογικές περατζάδες και με υποσχέσεις φούμαρα. Θέλουν να σας κοροϊδέψουν για να μπορέσουν την επομένη των εκλογών, από θέση ισχύος, να εφαρμόσουν τα χειρότερα, ως διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής. Μην τους το επιτρέψετε. Καταδικάστε τους στην κάλπη».

Το αποτέλεσμα των τοπικών εκλογών - συνέχισε - πρέπει να αποτελέσει όπλο στον αγώνα για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών σας. Η οργή και η αγανάκτησή σας δεν αρκούν, αν δεν εκφραστούν με ψήφο καταδίκης των συνδυασμών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτών που στηρίζονται από ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑ.Ο.Σ. και να δώσουν αποφασιστικά δύναμη στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζεται από το ΚΚΕ και παλεύει για τα συμφέροντά σας.

Το πρωί ο Γ. Λαμπρούλης περιόδευσε στη λαϊκή αγορά και σε καταστήματα της Γιάννουλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ