Σάββατο 30 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ
Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα βάλει εμπόδια στη βαρβαρότητα

«Με την ψήφο σας καταδικάστε τις βάρβαρες αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές.

Καταδικάστε τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, επίσημους και ανεπίσημους, του ΛΑ.Ο.Σ., του ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ που βάζουν πλάτη.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"

Η εκλογική μάχη για τα νέα κρατικά όργανα στην περιφέρεια και στους δήμους έχει μεγάλη πολιτική σημασία.

Δίνεται μια μεγάλη δυνατότητα στους απόμαχους της δουλειάς, στην εργατική - λαϊκή οικογένεια, που πληρώνουν το βαρύ τίμημα των αντιλαϊκών πολιτικών, να δώσουν περήφανη, αγωνιστική απάντηση και μήνυμα καταδίκης στις αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που καταδικάζουν εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, στη φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια και την εξαθλίωση.

Ο πρωθυπουργός διακήρυξε ότι οι εκλογές αποτελούν δημοψήφισμα και έγκριση των αντεργατικών πολιτικών του.

Θα τους δώσουμε τέτοια έγκριση;

Αν τους δώσουμε το πράσινο φως, θα συνεχίσουν για τα χειρότερα και θα έχουμε μεγάλη ευθύνη.

Τα επώδυνα αντεργατικά, αντιασφαλιστικά μέτρα που πάρθηκαν εναντίον μας, στο όνομα της καπιταλιστικής κρίσης, η περικοπή του 13ου - 14ου μισθού, το χαράτσι του ΛΑΦΚΑ, η αύξηση της φορολογίας, του ΦΠΑ, η χειροτέρευση στην υγεία - ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα άλλα αντεργατικά μέτρα θα συνεχισθούν. Ηδη, έχουμε τεράστιες αυξήσεις σε ΔΕΗ, πετρέλαιο, είδη λαϊκής ανάγκης και έρχονται και άλλα ακόμη πιο επώδυνα.

Να μην τους δώσουμε, λοιπόν, αυτήν τη δυνατότητα. Ηρθε η ώρα να διορθώσουμε την ψήφο μας. Οχι στην αποχή που καλλιεργούν και τους βοηθάει. Καμιά ταλάντευση. Να καταδικάσουμε αποφασιστικά τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Το βράδυ των εκλογών να μετρήσουν μια μεγάλη ήττα.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν πρέπει να επιβραβεύσει το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τον ΛΑ.Ο.Σ. και το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ (επίσημα και ανεπίσημα), που δεν έχουν διαφορά στρατηγικής και έβαλαν στους δήμους πλάτη για να υλοποιηθούν οι αντεργατικές πολιτικές. Πρωτοστατούν στις μεταρρυθμίσεις που θεσμοθετεί ο "Καλλικράτης" και θα φέρει νέα αντεργατική - αντιλαϊκή θύελλα. Οι δήθεν διαφορές τους φαίνονται στο "πείραμα" της Ικαρίας, που όλοι μαζί, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥΝ - ΣΥΡΙΖΑ, ενώθηκαν απέναντι στον υποψήφιο της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ".

Θα είναι νίκη για το λαϊκό κίνημα, θα μπουν σοβαρά εμπόδια στην αντεργατική βαρβαρότητα που έχουν αποφασίσει Ευρωπαϊκή Ενωση, κυβέρνηση. Η ψήφος των συνταξιούχων πρέπει να δοθεί στους συνδυασμούς της "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ".

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί όλους τους συνταξιούχους, τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες, σε αποφασιστική δράση και αγώνα για τα προβλήματά μας που υπερασπίζεται η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ".

Η ενίσχυσή της σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο αποτελεί προϋπόθεση για να δώσουμε συνέχεια από καλύτερες θέσεις στη μάχη των εργατικών λαϊκών - αγώνων, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της καπιταλιστικής κρίσης και την ανατροπή των αντεργατικών - αντιλαϊκών πολιτικών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ