Τετάρτη 10 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΙΑΡΑΚΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΙΑΡΑΚΗΣ
Φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗ, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή, προσφέρω, για το φίλο μου, 50 ευρώ στο Κόμμα για την επιτυχία της εξόρμησης, μέσω ΚΟB Βύρωνα.

Νίκος Σγουμπόπουλος

***

Στην άσβεστη μνήμη του αγαπημένου πατέρα μου, Σ.Δ., αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μόνιμου αξιωματικού ΕΛΑΣίτη, προσφέρω 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

***

φωτο

Στην μνήμη του σ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΗ, που ακούραστος προσέφερε πάνω από 80 χρόνια ζωής στο Κόμμα, για την βελτίωση της ζωής των συνταξιούχων και γενικά των εργαζομένων, της εργατικής τάξης, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟB Βύρωνα, στο ΚΚΕ.

Νίκος Σγουμπόπουλος

***

φωτο

Στην μνήμη των γονιών μας και του αδελφού μας, ΜΑΝΩΛΗ - ΜΑΝΟΥΣΟY και ΚΩΣΤΑ, και για τους παλιούς αγωνιστές ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (φωτ.) και ΔΡΟΥΓΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Οικοδόμων Πειραιά.

Πηνελόπη -Γιώργος

Φρατζεσκάκη

***

Στην μνήμη της συντρόφισσας, αγωνίστριας ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΣ, που έφυγε στις 24.10.10, η Μαρίτσα Μπαρμπούτα -Στυλιανού πρόσφερε 100 ευρώ στην ΚΟB Δεσκάτης του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

***

φωτο

Στην μνήμη του αγωνιστή ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Κων/νου Λάρισας, 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό

Στην μνήμη του αξέχαστου συντρόφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, του αγωνιστή μαρξιστή, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Βέρα Καραγιάννη

***

Στην μνήμη του ΤΑΚΗ ΚΟΛΛΙΑ(Μπελιά), μέλους του ΚΚΕ, τα αδέρφια του, Κορνηλία και Βασίλης Γεωργαντάς, προσφέρουν 100 ευρώ στην ΚΟΒ Οινοφύτων του Κόμματος, για την οικονομική εξόρμηση.

ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

φωτο

Στην μνήμη του ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΙΤΑΡΑ, μέλους του ΚΚΕ, ο σ. Γιώργος Καββάς προσφέρει 85 ευρώ στην ΚΟΒ Οινοφύτων του ΚΚΕ, για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 Δημήτρης Κόλλιας
Δημήτρης Κόλλιας

Σιταράς Σεραφείμ
Σιταράς Σεραφείμ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΗΜΕΡΤΖΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ