Τρίτη 16 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ έχασε το περασμένο Σάββατο τη ζωή του όταν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, πήδηξε από το μπαλκόνι του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα. Οπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος Πολωνός, που είχε συλληφθεί για απόπειρα κλοπής, ζήτησε να πάει στην τουαλέτα. Στο διάδρομο και ενώ συνοδευόταν από αστυνομικούς, τους ξέφυγε και πήδηξε από τον 3ο όροφο στο κενό από μία μπαλκονόπορτα, που ήταν ανοικτή, προκειμένου - όπως τονίζει η αστυνομία - να αποδράσει. Από την πτώση, τραυματίστηκε σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μέχρι αργά προχτές το βράδυ, δεν είχε διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για το περιστατικό.

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ από γκαζάκια έβαλαν άγνωστοι, τα ξημερώματα, στην είσοδο κτιρίου. Εκεί βρίσκεται το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας (Μασσαλίας και Σίνα). Από την έκρηξη, προκλήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, ζημιές στο ισόγειο, τον πρώτο και τον δεύτερο όροφο. Στο σημείο πήγε η Αστυνομία.

ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ αλλά και μία γυναίκα τραυματίστηκαν προχτές το πρωί κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο παζάρι του Σχιστού. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν έξω από την εκκλησία των Αγ. Αναργύρων και προσπάθησαν να διώξουν αθίγγανους που βρίσκονταν εκεί. Τότε, ομάδα αγνώστων τούς επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι αστυνομικοί, ενώ μία γυναίκα που βρισκόταν κοντά στα επεισόδια, παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσικλέτα.

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο. Από την άλλη, συνελήφθησαν τρία άτομα για την επίθεση στους αστυνομικούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ