Σάββατο 23 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
Να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής

Οι αντιπρόσωποι του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέθεσαν στο 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ το παρακάτω χαιρετιστήριο μήνυμα:

«Προς τους αντιπροσώπους του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Αγαπητοί σύντροφοι!

Η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ρωσικής Ομοσπονδίας στέλνει σε σας, τους αντιπροσώπους του Συνεδρίου, αδελφικό κομμουνιστικό χαιρετισμό. Συγκεντρωθήκατε με σκοπό να κάνετε τον απολογισμό της δράσης και της πάλης για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για τη δημοκρατία.

Γνωρίζουμε καλά την ιστορία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, την ολόψυχη αφοσίωσή του στην υπηρεσία των συμφερόντων του λαού. Χρόνο με το χρόνο αυξάνεται η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στο πρόσωπό σας.

Ο αιώνας που φεύγει δεν έφερε στην ανθρωπότητα τη λύτρωση από τα αρνητικά φαινόμενα και τις αντιφάσεις. Οι καπιταλισμός και ο ιμπεριαλισμός δεν έχασαν τη φύση και την επιθετική ουσία τους. Η "νέα παγκόσμια τάξη" δημιούργησε μια νέα κατάσταση, η οποία απαιτεί από όλους εμάς την ενεργοποίηση κοινών ενεργειών για να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Εκτιμάμε πάρα πολύ τις πρωτοβουλίες του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, όσον αφορά τη διοργάνωση μιας ολόκληρης σειράς διεθνών συναντήσεων και διασκέψεων των κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων. Το ΚΚΡΟ θα συμμετέχει και στο εξής ενεργά στην κοινή αναζήτηση δρόμων και μεθόδων πάλης εναντίον της "νέας παγκόσμιας τάξης", της "παγκοσμιοποίησης", θα αναπτύσσει τη διεθνή αλληλεγγύη των αριστερών δυνάμεων.

Είμαστε υπερήφανοι για το ότι το ΚΚΡΟ και το ΚΚΕ συνδέονται με δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης.

Ευχόμαστε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.

Με αδελφικούς χαιρετισμούς

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΡΟ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ