Σάββατο 23 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δ. ΡΕΠΠΑΣ
Τα στελέχη εκφράζουν τις απόψεις...

Σε μια διαδικασία ανακύκλωσης δηλώσεων και εκτιμήσεων, γύρω από το «φαινόμενο» Αβραμόπουλου, έχουν μπει κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες του κυβερνητικού κόμματος.

Μετά τις προχτεσινές εκτιμήσεις που διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλος, για ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος στο χώρο της κεντροαριστεράς, σε χτεσινές του δηλώσεις ο υπουργός Τύπου Δ. Ρέππας παρείχε πλήρη κάλυψη στον υπουργό Αμυνας. Ο Δ. Ρέππας υποστήριξε ότι «τα στελέχη εκφράζουν τις απόψεις τους για τις πολιτικές εξελίξεις». Για να προσθέσει: «Ο υπουργός Αμυνας κατέχει ένα πολύ νευραλγικό υπουργείο και συμβάλλει με τις απόψεις του στη διαμόρφωση της κυβερνητικής και κομματικής πολιτικής». Επίσης ο υπουργός Τύπου υποστήριξε ότι «οι απόψεις που διατυπώνονται δεν έχουν καμία άλλη επιδίωξη παρά μόνο να μας κάνουν όλους να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές».

Από το χώρο του κυβερνητικού κόμματος, τη σκυτάλη πήρε χτες ο βουλευτής Π. Κρητικός, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος στο χώρο της κεντροαριστεράς, ενώ όσον αφορά τις πιθανότητες δικής του συμμετοχής σε αυτό άφησε το θέμα ανοιχτό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ