Σάββατο 20 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - Α1
Στη σκιά του ... λουκέτου

Στη σκιά της απειλής της ΕΣΑΠ για αναστολή των αγωνιστικών κινητοποιήσεων από τις αρχές Δεκέμβρη εάν δεν ικανοποιηθούν από την Πολιτεία μια σειρά αιτημάτων που έχουν συμφωνηθεί, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο η 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Η αναμέτρηση του ΕΑ Πατρών με τον Ηρακλή που ξυπνάει τις άσχημες μνήμες με τα όσα συνέβησαν πέρσι στον αγώνα των δυο ομάδων για το Κύπελλο Συνομοσπονδίας, καθώς και η επικίνδυνη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη κόντρα στον Πανελλήνιο και η κόντρα του Ολυμπιακού με την Λαμία, είναι από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα.

Στην Πάτρα οι γηπεδούχοι που προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες ψάχνουν την ευκαιρία για αγωνιστική και ψυχολογική ανάταση ενώ στον Ηρακλή παρά τις σημαντικές απουσίες (Κράβαρικ - Χαραλαμπίδης) θέλουν να ξεπεράσουν με επιτυχία ένα ακόμη εμπόδιο. Στο κλειστό της Κυψέλης ο Πανελλήνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων. Στο γήπεδο του Ρέντη, εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τις περσινές τους αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Ρέντη 17.00 (Novasports) Ολυμπιακός - Λαμία, Καλαμαριάς 18.00 Απόλλων Καλ. - Κηφισιά, Πολίχνης 19.00 Επίκουρος - ΠΑΟΚ, ΕΑΠ 19.30 (Novasports) ΕΑΠ - Ηρακλής, Πανελληνίου 20.00 Πανελλήνιος - Παναθηναϊκός. ΚΥΡΙΑΚΗ: Βασιλικά 20.00, Αρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ