Σάββατο 20 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
Δυνάμωμα της αλληλεγγύης και των κοινών δράσεων

Με την ΕΓ του ΠΑΜΕ και την ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκαν χτες αντιπρόσωποι των Παλαιστινίων εργαζομένων

Από τη συνάντηση των εκπροσώπων των παλαιστινίων εργαζόμενων με την ΕΓ του ΠΑΜΕ
Από τη συνάντηση των εκπροσώπων των παλαιστινίων εργαζόμενων με την ΕΓ του ΠΑΜΕ
Συνάντηση με την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ και με την ΚΕ του ΚΚΕ πραγματοποίησε χτες η αντιπροσωπεία της Γενικής Ενωσης Παλαιστινίων Εργατών και του Εργατικού Κέντρου Χεβρώνας, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του ΕΚ Χεβρώνας με το ΕΚ Λάρισας.

Εμφαση δόθηκε κατά τη συνάντηση με την ΕΓ του ΠΑΜΕ στα προβλήματα και τους στόχους πάλης των εργαζομένων των δύο χωρών, όπως και η παραπέρα ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων. Επιπλέον, σημειώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης του κοινού αγώνα και της αλληλεγγύης για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Τέλος, αποφασίστηκε να πολλαπλασιαστούν οι δραστηριότητες και επαφές μεταξύ κλάδων των εργαζομένων των δύο χωρών. Επίσης, προχτές η παλαιστινιακή αντιπροσωπεία συναντήθηκε με Ομοσπονδία Εργαζομένων Φαρμάκου και Συναφών επαγγελμάτων Ελλάδας.

Η ανάγκη ενίσχυσης των μεταξύ τους σχέσεων, της έκφρασης αλληλεγγύης και των κοινών αγώνων υπογραμμίστηκε στη συνάντηση που είχε η αντιπροσωπεία των Παλαιστίνιων με τον Γιώργο Σκιαδιώτη και τον Κώστα Ζιώγα, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και του εργατικού - συνδικαλιστικού τμήματος της ΚΕ. Eπιπλέον, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση των εργαζομένων και του εργατικού κινήματος των δύο χωρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ