Τρίτη 23 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ξεχώρισαν «αιώνιοι» και Καβάλα

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και Καβάλα ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου της «Super League». Μιας ακόμα αγωνιστικής που στιγματίστηκε από πολλά και σοβαρά διαιτητικά λάθη.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο ναδίρ και κατάφερε όχι απλά να ανακάμψει, αλλά να φτάσει στο ζενίθ. Παρά την ψυχρολουσία (0-2) από τον Ηρακλή - με συνέπεια και τις αποδοκιμασίες της εξέδρας - βρήκε τα αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα να «γυρίσει» την αναμέτρηση. Ο Ηρακλής ξεκίνησε, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει μια μεγάλη επιτυχία.

Ενα από τα καλύτερα παιχνίδια έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός τελικά αναδείχθηκε δίκαια νικητής, αφού ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ - που διαμαρτύρεται για μη καταλογισμό τριών πέναλτι - αδικείται, βάσει της εμφάνισης, από το σκορ. Πρώτιστα γιατί ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του. Ο,τι καλό «έχτιζε» το «γκρέμιζε» με αδικαιολόγητα λάθη (π.χ. πρώτο γκολ, αποβολή Ιβιτς).

Στην τρίτη θέση «σκαρφάλωσε» η Καβάλα. Με περίπατο μάλιστα, αφού απέναντί της βρήκε μια τραγική ΑΕΚ. Νέο σόου Μάκη Ψωμιάδη (υπό την ιδιότητα του «ισχυρού φιλάθλου»), για τον οποίο δε γνωρίζουν τίποτα κυβέρνηση, αρμόδιες αρχές, «Super League», ΕΠΟ...

Χωρίς να είναι καλός ο Αρης, κέρδισε την Κέρκυρα, που φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ σε καθοριστικό σημείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ