Τρίτη 23 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»
Παράσταση για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Σε συγκέντρωση των εργαζομένων στο ογκολογικό νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι» αποφασίστηκε παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Διοικητή την προσεχή Πέμπτη, 25.11.2010, με αίτημα τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Η συγκέντρωση έγινε με πρωτοβουλία στελεχών του ΠΑΜΕ στο νοσοκομείο και πήρε μέρος και το Σωματείο των εργαζομένων.

Στο νοσοκομείο υπηρετούν 24 επικουρικοί νοσηλευτές και 11 επικουρικοί γιατροί που θα απολυθούν μόλις τελειώσουν οι συμβάσεις τους. Συνολικά, οι άμεσες ανάγκες του νοσοκομείου «Αγιοι Ανάργυροι» για το νοσηλευτικό προσωπικό ξεπερνούν τα 100 άτομα, ενώ η κυβέρνηση επαίρεται για την ορκωμοσία έξι μόνιμων νοσηλευτών πριν μια βδομάδα.

Σε υπόμνημά τους οι εργαζόμενοι προς τον Διοικητή του νοσοκομείου τονίζουν: «Σήμερα με το υπάρχον μόνιμο προσωπικό είναι αδύνατο να λειτουργήσει το νοσοκομείο, ούτε τα υπάρχοντα αλλά και ούτε τα προγραμματισμένα νέα τμήματα, καθώς υπάρχουν αθρόες αποχωρήσεις λόγω των συνταξιοδοτήσεων. Θεωρούμε απαράδεκτο το καθεστώς της ημιανεργίας και του έμμεσου εκβιασμού μπροστά στο αναφαίρετο δικαίωμά μας για σταθερή εργασία. Ζητάμε να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι και να μην απολυθεί κανένας. Μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ