Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Με κρατική βοήθεια θα πορευτούν οι επιχειρηματίες

Με κρατικά λεφτά θα πορευτούν για δύο ακόμη χρόνια οι επιχειρηματίες του βόλεϊ, όπως προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργου Νικητιάδη, με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο. Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι υπάρχει η θέληση για τη διατήρηση της χρηματοδότησης των ΤΑΑ της Α1 ανδρών (100.000 ανά ομάδα) και των σωματείων της Α2 ανδρών (50.000 ευρώ ανά ομάδα) για τα επόμενα δύο χρόνια. Παράλληλα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσει διάλογος μεταξύ των φορέων του αθλήματος (ΕΣΑΠ, ΕΟΠΕ, ΠΑΣΑΠ) ώστε να διαμορφωθεί τελικά το θεσμικό πλαίσιο του ελληνικού βόλεϊ.

Ετσι η Λίγκα των ομάδων που είχε αναστείλει την αγωνιστική δραστηριότητα αποφάσισε την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας στην Α1 ανδρών που την είχε αναστείλει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

  • Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος των παικτών ΠΑΣΑΠ εξέφρασε την ικανοποίησή του και ενημέρωσε πως αρχίζει συναντήσεις με αθλητές σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να καταγράψει τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους μετά τα νέα δεδομένα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ