Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΒΟΥΛΗ
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Χτύπημα στο κίνημα για να έρθουν επενδύσεις

Εκκληση στην κυβέρνηση για μέτρα καταστολής της δράσης του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, απεύθυνε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης ως προϋπόθεση για τη δημιουργία επενδυτικού κλίματος στην Ελλάδα, ενώ τάχθηκε συνολικά υπέρ της πλήρους ασυδοσίας του κεφαλαίου.

Αναφερόμενος - χωρίς να ονοματίσει - στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην αλυσίδα ξενοδοχείων «Ακουις ΧΟΤΕΛ», είπε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία αποτελεί επένδυση αραβικών κεφαλαίων και ότι ο επιχειρηματίας προκειμένου να σώσει θέσεις εργασίας θέλησε να κάνει 10 απολύσεις. Ομως «πήγε το σωματείο που ελέγχεται από συγκεκριμένο χώρο» και «κατέλαβε την επιχείρηση στην Κέρκυρα και στην Αθήνα», υποστηρίζοντας ότι «αυτός δεν θα ξανάρθει να κάνει επένδυση στην Ελλάδα» και «θα το πει και σε άλλους 50 που επίσης δεν θα έλθουν γιατί φοβάστε να αναμετρηθείτε στο συγκεκριμένο θέμα»!

Παράλληλα, απαίτησε τον περιορισμό των εξουσιών του Συμβουλίου της Επικρατείας λέγοντας πως είναι «ανεξέλεγκτο» και «για έναν θάμνο φύγανε οι άλλοι για τον Αστακό. Μια ένσταση, πέντε χρόνια η επένδυση πίσω». Τέλος, όσον αφορά την πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από τον δανεισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ