Τετάρτη 19 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Μεταβίβαση και αντικατάσταση

Στην αντικατάσταση δύο μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης προχώρησε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής. Ετσι, τον αντιπρόεδρο του ΕΣΡ Ν. Κουράκη θα αντικαταστήσει η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, ενώ το μέλος Ι. Αυδή - Καλκάνη ο δικηγόρος Γ. Στεφανάκης. Τα νέα μέλη θα αναλάβουν καθήκοντα με τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στο μεταξύ, λήγει και η πρώτη θητεία του Κ. Τσουράκη, η οποία όμως δεν έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα ανανεωθεί ή αντικατασταθεί.

Στο μεταξύ, το ΕΣΡ ανακάλεσε - μετά από σχετική αίτηση θεραπείας - την απόφαση για οριστική διακοπή και μη έγκριση αιτήματος για ψηφιακή μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού «Shop TV» Αττικής (πρώην «S TV»). Ο σταθμός κατέθεσε στοιχεία μεταβίβασης μετοχών του από τους Ν. Μπεχράκη (250 μετοχές), Δ. Δήμου (500 μετοχές) και Θ. Κατσίκη (500 μετοχές) στην εταιρεία «Τηλεμάρκετινγκ ΑΕ», καθώς και από τον Π. Πίσσα στον Ι. Σπανολιό 250 μετοχές και από τον Χρ. Γεωργόπουλο στον Κ. Κατσίκη 500 μετοχών, ο οποίος τις μεταβίβασε στον Θ. Κατσίκη. Παράλληλα, το ΕΣΡ ενέκρινε αίτηση έγκρισης περιεχομένου συμβάσεως μετάδοσης του σταθμού μέσω ευρυζωνικών δικτύων.

  • Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 40% με τη συμμετοχή του εφοπλιστή Αναστάσιου Πάλλη, που δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας μεταξύ άλλων και σε συνεργασία με τον όμιλο Ρέστη, ανακοίνωσε η εταιρεία «Πρώτο Θέμα». Το 60% κατέχουν οι δημοσιογράφοι Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ