Τετάρτη 19 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολοκληρώνεται η τρίμηνη Οικονομική Εξόρμηση

Με ορίζοντα την ερχόμενη Δευτέρα, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συνεχίζουν τη δραστηριότητα για την υπερκάλυψη του πλάνου

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ολοκλήρωση της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ με ορίζοντα το τελευταίο κλείσιμο της ερχόμενης Δευτέρας, 24 Φλεβάρη, όταν και θα μαζευτούν από όλες τις Κομματικές Οργανώσεις τα κουπόνια της εξόρμησης και τα τελευταία ποσά της ενίσχυσης που έχουν στα χέρια τους.

Οι λίγες μέρες που απομένουν αξιοποιούνται από τις οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με μόνο στόχο την υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου και των επιμέρους στόχων των Οργανώσεων. Με χαρτί και μολύβι, οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις συγκεντρώνουν τα κουπόνια και τα ποσά της ενίσχυσης, απευθύνονται σε όλους τους φίλους του ΚΚΕ που δούλεψαν με το κουπόνι για την επιτυχία της εξόρμησης.

Είναι μια ακόμα ευκαιρία, να δοθεί το στίγμα της πολιτικής μάχης της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ: Να συμβάλλει κάθε εργάτης, κάθε αγρότης, κάθε νέος και συνταξιούχος, κάθε επαγγελματοβιοτέχνης και μικρός επιχειρηματίας, από το δικό του υστέρημα για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, η οποία σε τελική ανάλυση αποτελεί ενίσχυση στη λαϊκή πάλη κόντρα στην αντεργατική πολιτική των κομμάτων της πλουτοκρατίας.

Αλλωστε, το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, είναι καθημερινά στο πλευρό των εργατοϋπαλλήλων και των λαϊκών στρωμάτων, αφιερώνοντας όλη τους τη δύναμη και το χρόνο για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, για την οργάνωση της λαϊκής συμμαχίας και της λαϊκής αντεπίθεσης ενάντια στην αντιλαϊκή επέλαση που προωθεί η κυβέρνηση και τα κόμματα της άρχουσας τάξης.

Από αυτή τη σκοπιά, μέχρι την τελευταία στιγμή, οι κομμουνιστές και οι φίλοι του ΚΚΕ, απευθύνονται στο λαό ζητώντας του να συμβάλλει στην ενίσχυση της φωνής του ΚΚΕ και του ίδιου του λαϊκού κινήματος, μέσω της συμβολής του και στην επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ