Παρασκευή 21 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες για την οργάνωση της εργαζόμενης νεολαίας

Η αφίσα της ΚΝΕ στο πλαίσιο της πεντάμηνης καμπάνιας για την οργάνωση της νεολαίας
Η αφίσα της ΚΝΕ στο πλαίσιο της πεντάμηνης καμπάνιας για την οργάνωση της νεολαίας
Με εξορμήσεις και περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και συνοικίες, συσκέψεις με νέους εργαζόμενους, ξεκίνησαν οι δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ στο πλαίσιο της πεντάμηνης καμπάνιάς της για την οργάνωση της εργαζόμενης νεολαίας στους χώρους δουλειάς, των ανέργων των επαγγελματικών σχολών, των νέων στις εργατικές λαϊκές συνοικίες.

Στη Χαλκίδα

Γίνονται εξορμήσεις σήμερα από τις 10 π.μ. στα καταστήματα «SPRINTER», «Κριματζόγλου», «Ηλεκτρονική Αθηνών», «Τζάμπο» και «Ιντερσπορτ». Αύριο Σάββατο, το πρωί, προγραμματίζεται εξόρμηση με τον «Οδηγητή» στις εργατικές κατοικίες και το απόγευμα σύσκεψη με νέους εμποροϋπάλληλους.

Στην Αττική

Περιοδεία στο ΙΕΚ Αγίου Στεφάνου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 Γενάρη στις 5.30 μ.μ. αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αττικής της ΚΝΕ με επικεφαλής τον Σωτήρη Αγγελόπουλο, μέλος του ΚΣ της Οργάνωσης.

Περιοδεία στο ΙΕΚ Μαρκοπούλου θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 24 Γενάρη στις 5 μ.μ. αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αττικής της ΚΝΕ, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΚΕΟΕ της Οργάνωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ