Τετάρτη 26 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΧΑΪΑ
Κόντρα στις κλήσεις της αστυνομίας

Δεκάδες κλήσεις από την Αστυνομία μοιράζονται τις τελευταίες μέρες σε αγροτοσυνδικαλιστές και αγρότες στη Δυτική Αχαΐα, επειδή συμμετείχαν στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα μπλόκα στη διασταύρωση της Βιομηχανικής Ζώνης το Μάη του 2009 διεκδικώντας την αποπληρωμή των σταφυλιών της προηγούμενης χρονιάς.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Αχαΐας της ΠΑΣΥ καταγγέλλει «την επιχείρηση εκφοβισμού από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Η ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής πάει χέρι-χέρι με την αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Εχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους φτωχομεσαίους αγρότες μπροστά στις λαϊκές κινητοποιήσεις, για να μη βγουν μαζικά στο δρόμο του αγώνα.

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση και τους βαστάζους της, ότι και αυτή η επιχείρηση εκφοβισμού θα πέσει στο κενό. Καλούμε όλους τους αγρότες να βγουν στο δρόμο του αγώνα. Να συσπειρωθούν στην ΠΑΣΥ. Να ενωθούν στον αγώνα με το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ. Να σταματήσουν τώρα οι διώξεις, τα αγροτοδικεία και οι ανακρίσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ