Τετάρτη 26 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΠΑΡΙΣΙ.-- Ο Πρόεδρος Χουάν Μανουέλ Σάντος που βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη κατέθεσε την αίτηση προσχώρησης της Κολομβίας στον ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης), σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο EFE.

OYΑΣΙΓΚΤΟΝ.-- Επίσημη επίσκεψη στη Βραζιλία το Μάρτη θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο Ομπάμα θα συναντηθεί με τη νέα Πρόεδρο της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ σε ημερομηνία που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha de Sao Paolo».

ΛΟΝΔΙΝΟ.-- Τέσσερα παιδιά, δύο κορίτσια, ηλικίας έξι και δύο ετών και δύο αγόρια, ηλικίας εννιά και τεσσάρων, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά σε σπίτι στο Ντέρμπισιρ, όπως ανακοίνωσαν χτες οι αρχές που διευκρίνισαν ότι τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

ΜΑΝΑΓΚΟΥΑ.-- Το Εθνικό Συμβούλιο των Σαντινίστας (FSLN) που ανακοινώθηκε ότι θα συγκληθεί στις 12 Φεβρουαρίου με αποκλειστικό θέμα την επιλογή υποψηφίου προέδρου για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου αναμένεται να επιλέξει τον Πρόεδρο Ντανιέλ Ορτέγκα ως υποψήφιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ