Σάββατο 29 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΟΜΙΛΟΣ «ΙΝΤΡΑΚΟΜ»
Σύσκεψη των ταξικών δυνάμεων για τη 48ωρη απεργία

Σύσκεψη διοργανώνουν οι Σωματειακές Επιτροπές του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) στην «Ιντρακόμ» και στη «HOL» την Κυριακή 30 Γενάρη στις 5 μ.μ. (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος). Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι η καλύτερη προετοιμασία της 48ωρης απεργίας που θα γίνει στις 1 και 2 Φλεβάρη και αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον Ομιλο «Ιντρακόμ» στην πρόσφατη γενική συνέλευσή τους. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας για νέα μείωση του προσωπικού και μείωση των αποδοχών.

Σε κοινή ανακοίνωση των Σωματειακών Επιτροπών του ΣΕΤΗΠ και της συνδικαλιστικής παράταξης «Αγωνιστική Εργατοϋπαλληλική Ενότητα» στο επιχειρησιακό σωματείο του Ομίλου χαιρετίζουν την απόφαση της γενικής συνέλευσης, η οποία, όπως τονίζουν, ήταν πρωτοφανής σε μαζικότητα και αποφασιστικότητα. Το αίτημα της απεργίας είναι όχι απολύσεις, πάρτε πίσω τις απολύσεις, όχι μειώσεις μισθών.

Σημειώνουν ότι οι εργοδοτικοί σχεδιασμοί στην «Ιντρακόμ» θα γενικευτούν και σε άλλες εταιρείες και είναι μέρος της γενικότερης αντεργατικής πολιτικής την υλοποίηση της οποίας διευκολύνει η στάση των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Και σε άλλο σημείο τονίζουν: «Είναι προφανές ότι για να νικήσουμε χρειαζόμαστε μια δυναμική, αποφασιστική 48ωρη απεργία, που θα παραλύσει τον Ομιλο» και στην κατεύθυνση αυτή καλούν τους εργαζόμενους «στην περιφρούρηση της απεργίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ