Σάββατο 29 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
Νέες κινητοποιήσεις από Δευτέρα

Μεθοδεύσεις της ΠΑΣΚΕ για να εμποδίσει την απεργία στα λεωφορεία

Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση
Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία (ΕΘΕΛ) στις 1 και 2 Φλεβάρη σύμφωνα με απόφαση προηγούμενης γενικής συνέλευσης που ορίζει την πραγματοποίησής της με την κατάθεση του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες. Επίσης, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία τη Δευτέρα 31 Γενάρη θα κάνουν νέα γενική συνέλευση στο πλαίσιο στάσης εργασίας, 11 π.μ - 4 μ.μ.

Την ενεργοποίηση της απόφασης για 48ωρη απεργία επιχείρησε να αποφύγει η ΠΑΣΚΕ, η οποία ενώ συγκάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο στο Σωματείο Οδηγών της ΕΘΕΛ «δεν εμφανιστήκατε, φυγομαχώντας υπερασπιζόμενοι επί της ουσίας το αντεργατικό νομοσχέδιο», όπως καταγγέλλουν οι ταξικές δυνάμεις, η ΔΑΣ ΟΑΣΑ σε ανακοίνωσή τους. Με την ίδια ανακοίνωση καλούν τους εργαζόμενους στους άλλους φορείς αστικών συγκοινωνιών να προχωρήσουν στις ίδιες ημερομηνίες σε 48ωρη απεργία.

Μέχρι χτες το βράδυ είχε γίνει γνωστό ότι το σωματείο ηλεκτροδηγών στον ηλεκτρικό και το μεγαλύτερο σωματείο στο μετρό έχουν πάρει απόφαση για 24ωρη απεργία στις 31 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ