Τρίτη 9 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΝΑ «ΡΥΘΜΙΣΕΙ» τα θέματα εκ των ενόντων και χωρίς πολλές - πολλές (δημόσιες) συζητήσεις... Αυτή φαίνεται να είναι η τακτική, που ακολουθεί η κυβέρνηση, όσον αφορά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στις σχέσεις της με τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ, καθώς και τα θέματα που έχουν ανακύψει με τους μεγαλοσχήμονες που δραστηριοποιούνται (και) στο χώρο του Τύπου (σελίδα 18)

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ κατάληψη του υποκαταστήματος της ΑΤΕ στα Γρεβενά, πραγματοποίησαν χτες για τρεις ώρες οι εργαζόμενοι του εργοστασίου ινοσανίδας «ΠΙΝΔΟΣ», συνεχίζοντας τον κύκλο δυναμικών αντιδράσεων, που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή με την επίσης συμβολική κατάληψη της Νομαρχίας (σελίδα 19)

ΑΠΟ ΤΗ Σκύλλα στη Χάρυβδη, πηγαίνουν οι δύο ελληνικές τσιμεντοβιομηχανίες, καθώς περνάνε από τους Ιταλούς στους Αγγλους και από αυτούς στους Γάλλους και «συνθλίβονται» στα συμφέροντα του άλλοτε ισχυρότατου ευρωπαϊκού καρτέλ τσιμέντου (σελίδα 26)

ΟΛΟ το φάσμα των αντιλαϊκών πολιτικών επιλογών, που προωθούνται στα πλαίσια της προσαρμογής του ελληνικού κεφαλαίου στη ζώνη του Ευρώ, συζήτησαν την προηγούμενη Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου, στο Μέγαρο Μαξίμου (σελίδα 27)

ΑΚΟΜΗ και με πυρκαγιά, κινδυνεύουν οι εγκαταστάσεις του «Ξενία» Επιδαύρου και, φυσικά, όλος ο περιβάλλων αρχαιολογικός χώρος, λόγω της πλήρους εγκατάλειψής τους από την πολιτεία, τόσο από την εποχή που τα «Ξενία» ανήκαν ακόμη στον ΕΟΤ, όσο και σήμερα που έχουν περάσει στην αρμοδιότητα του υπουργείου Πολιτισμού (σελίδα 33)

ΜΠΟΡΕΙ το ραδιοφωνικό τοπίο να παραμένει άναρχο και οι άδειες να μην έχουν δοθεί ακόμη, εντούτοις με τις «κοινές υπουργικές αποφάσεις»... ολοκληρώθηκε ο χάρτης των ραδιοφωνικών συχνοτήτων (σελίδα 35)

ΤΑ ...ΦΤΕΡΑ του άνοιξε για τα καλά το Περιστέρι στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 στο μπάσκετ και μέχρι στιγμής δε φαίνεται διατεθειμένο να τα κλείσει... (σελίδα 38)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ