Τρίτη 9 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Οι συνέπειες

Δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποκαλυφθούν οι συνέπειες του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε στη Βοσνία και στη Νέα Γιουγκοσλαβία από τα «γεράκια» του ΝΑΤΟ με εντολή των ΗΠΑ. Το μόνο κόμμα που διαμαρτυρήθηκε και κατάγγειλε αυτό το έγκλημα και μαζί του ο ελληνικός λαός ήταν το ΚΚΕ.

Σήμερα, παρουσιάστηκε ένα μόνο μέρος από τις συνέπειες της απάνθρωπης και βάρβαρης (εκείνης) επιδρομής ενάντια σ' ένα κράτος κυρίαρχο και ανεξάρτητο και ένα φιλειρηνικό λαό. Γι' αυτό πιστεύουμε πως για να προλάβουμε και άλλες τέτοιες εγκληματικές ενέργειες των δολοφόνων των λαών, είναι ανάγκη όλοι όσοι νοιάζονται (τα κόμματα, τα προοδευτικά κινήματα, οι άνθρωποι καλής θέλησης) για να απαλλαγεί η Ανθρωπότητα από την τρομερή αυτή μάστιγα του συνδικάτου εγκλήματος που λέγεται ΝΑΤΟ, να κινήσουν μια αληθινή σταυροφορία και να απαιτήσουν:

α) Την άμεση διάλυση του ΝΑΤΟ και την κατάργηση όλων των συμφωνιών που αποβλέπουν στην επιβολή της «νέας τάξης» και της «παγκοσμιοποίησης» με βίαια μέσα και στρατιωτικές επεμβάσεις.

β) Να καταγγείλουν τους υπεύθυνους εκείνης της εγκληματικής ενέργειας της επιδρομής και των βομβαρδισμών στη Βοσνία και Γιουγκοσλαβία και

γ) να ενεργήσουν να συσταθεί ένα Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων τύπου Νυρεμβέργης όπου θα δικαστούν όλοι εκείνοι (στρατιωτικοί, πολιτικοί - επιστήμονες) που άμεσα ή έμμεσα σχεδίασαν, οργάνωσαν και εκτέλεσαν αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

Μόνο με έναν τέτοιο ξεσηκωμό θα ανοίξει ο δρόμος για να σταματήσει το χέρι των δολοφόνων των λαών και να ανοίξει ο δρόμος για να αποκλειστεί κάθε άλλη παρόμοια απειλή και να εδραιωθεί στον πλανήτη μας η ΕΙΡΗΝΗ και ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ ανάμεσα στους λαούς.


Στ. ΚΑΛΦΙΩΤΗΣ
Οικονομολόγος Συγγραφέας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ