Τετάρτη 10 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αντιπαραθέσεις

Γρηγοριάδης Κώστας

E, ΟΣΟ ΝΑ 'ΝΑΙ, μας ...απογοήτευσε χτες η Ντόρα Μπακογιάννη με την τοποθέτησή της στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. Εχει τόσο καιρό που ασκεί δριμεία κριτική στην ηγεσία του κόμματος και στην κρίσιμη ώρα ήταν αρνάκι! Από πού τις υιοθέτησε αυτές τις πρακτικές; Από τον Πάγκαλο;

Οπως και να 'χει, πάντως, οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις τον καιρό αυτό στην πολιτική σκηνή του δικομματισμού είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Είναι αναπόφευκτο, βέβαια. Μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, ως γνωστόν, είναι δύσκολο - ελέω ΟΝΕ - να συμβεί κάτι τέτοιο. Οπότε, μόνο το εσωκομματικό πεδίο μάς μένει. Αν κι εκεί τα βρίσκουνε, δεν κάνουμε τίποτε.

Οι βουλευτές της ΝΔ, πάντως, ανεξαρτήτως περιεχομένου, ευχαριστηθήκανε συνεδρίαση χτες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Το πρωί ξεκινήσανε και νυχτώσανε. Αλλά, τι να το κάνεις, σε αυτό το κόμμα και 5ήμερες να είναι οι συνεδριάσεις, δύσκολα θα δούνε προκοπή.

Α, ΚΑΘΟΛΟΥ καλά δε μας τα λέει ο Σκανδαλίδης, που σνομπάρει την προοπτική της υποψηφιότητάς του για το Δήμο της Αθήνας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν τον ενδιαφέρει το θέμα. Πού είναι ο Αβραμόπουλος να διαμαρτυρηθεί για προσβολή του θεσμού;

Γιατί, δηλαδή, κ. Σκανδαλίδη; Αν βγεις δήμαρχος (λέμε τώρα...), θα πηγαίνεις στις φιέστες σου, θα επιβάλεις τους φόρους σου και μόλις τελειώσει η θητεία σου, ανανεώνεις και το πολιτικό σκηνικό της χώρας! Μια χαρά θέση είναι!!!

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στελεχών υψηλών προδιαγραφών και με «ιδιαίτερη κατάρτιση», ζητά τώρα ο «Αθήνα 2004», ενώ χτες συναντήθηκαν και ο Λαλιώτης και η Γ. Αγγελοπούλου με τον Σημίτη. Τώρα το πώς το εννοούν αυτό το «ιδιαίτερη κατάρτιση», το αφήνουμε στην κρίση σας.

Αλλωστε, είναι γνωστό ότι σε όλες τις περιπτώσεις προσλήψεων, που ακούς για πολλά και πολυποίκιλα κριτήρια, σημαίνει ότι κάποιος πάει να θολώσει τα νερά, προκειμένου να εισέλθουν στα πράγματα αυτοί που πρέπει!


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ