Τετάρτη 10 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Σύσκεψη συνδικάτων για τις συνέπειες των βομβαρδισμών

Κάλεσμα προς όλα τα σωματεία της Αθήνας να πάρουν μέρος στη σύσκεψη σχετικά με τις συνέπειες των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ, που θα γίνει σήμερα Τετάρτη 10 Γενάρη στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ος όροφος, γραφεία του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων), απευθύνουν τα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, του Συλλόγου Φαρμακοϋπαλλήλων και της Ενωσης Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή τις συνέπειες στο περιβάλλον, στην υγεία και στη ζωή των λαών της περιοχής των Βαλκανίων, των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία με απεμπλουτισμένο ουράνιο, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για καθησυχασμό της κοινής γνώμης. Κύριο ζήτημα μπαίνει η αποχώρηση των Ελλήνων φαντάρων από το Κόσσοβο.

Οπως τονίζεται στην πρόσκληση των σωματείων, «η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζοντας από την αρχή το δολοφονικό έργο των ΝΑΤΟικών ενάντια στο λαό της Γιουγκοσλαβίας είναι το ίδιο ένοχη. Σήμερα εξακολουθεί να είναι επίκαιρο το αίτημα για την επιστροφή στην Ελλάδα, τόσο των φοιτητών, καθώς και των στρατευμένων. Για όλα τα παραπάνω πιστεύουμε πως οι εργαζόμενοι πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ