Τετάρτη 10 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Δυναμικό παρών δίνουν οι Θεσσαλοί

Καταδικάζοντας τις εγκληματικές ενέργειες του ΝΑΤΟ οι Θεσσαλοί για μια ακόμα φορά θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο δρόμο της αντιιμπεριαλιστικής πάλης με κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις που προετοιμάζονται σε όλους τος νομούς της περιοχής.

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο, την ερχόμενη Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ταχυδρομείου με απόφαση που πάρθηκε σε σύσκεψη που συγκάλεσε η Επιτροπή Φορέων Κατά του Πολέμου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Επιτροπής Ειρήνης, του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων, του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της ΝΑΣ, του Δικηγορικού Συλλόγου, της Επιτροπής Ειρήνης, της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Δασκάλων, πολλών συνδικαλιστικών οργανώσεων και μαζικών φορέων του νομού.

Στο Βόλο η τοπική Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Παρασκευή έξω από τα γραφεία της, Δημητριάδος και Καρτάλη γωνία. Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων του νομού.

Στην Καρδίτσα, η Επιτροπή Ειρήνης διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αύριο στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο και στη συνέχεια πικετοφορία στους δρόμους της πόλης.

Στα Τρίκαλα η Επιτροπή Ειρήνης συγκαλεί σύσκεψη φορέων του νομού την Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, προκειμένου να συζητηθεί ο συντονισμός δράσης κατά του ΝΑΤΟικού εγκλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ