Τετάρτη 10 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΛΑΤΙΑ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ κατά των δολοφόνων του ΝΑΤΟ

Συλλαλητήρια αύριο στην πλατεία Κάνιγγος στις 6 μ.μ. στην Αθήνα και την ίδια ώρα στην πύλη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης  

Πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά να βγούμε όλοι στους δρόμους. Κάθε καθυστέρηση στην προώθηση της παλλαϊκής πάλης θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την ίδια τη ζωή μας, τη ζωή των συνανθρώπων μας, το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα, αύριο, κάθε μέρα, στους δρόμους, να βροντοφωνάξουμε ενάντια στους δολοφόνους των λαών, τους Αμερικανούς και Ευρωπαίους ΝΑΤΟεταίρους.

Κοινή κατεύθυνση της λαϊκής πάλης, η αγωνία και η αντίθεση σε κάθε άδικο πόλεμο. Ενάντια στο νέο δόγμα του ΝΑΤΟ, στους μισθοφορικούς στρατούς, στους «αμερικανικούς» και «ευρωπαϊκούς» ΝΑΤΟστρατούς. Ενάντια σε όλες τις ΝΑΤΟικές κυβερνήσεις - όπως η ελληνική - που στέλνουν φαντάρους έξω από τα σύνορα των χωρών τους, που σκοτώνουν οι βόμβες τους γυναικόπαιδα, μολύνουν το περιβάλλον, δολοφονούν τους λαούς με καρκίνους, που δηλητηριάζουν το φυσικό περιβάλλον, σπέρνοντας το θάνατο και στις επόμενες γενιές.

Το χρέος του εργάτη, του υπάλληλου, του αγρότη, του επαγγελματία, του στρατιωτικού, του καλλιτέχνη, του επιστήμονα, του κάθε νέου, των γυναικών, είναι να υψώσουν τώρα τη φωνή τους. Σε μια πλατιά συσπείρωση, σε ένα μέτωπο αγώνα, με πολύμορφες αγωνιστικές δραστηριότητες, άσχετα από ιδεολογικές, κομματικές, πολιτικές αντιλήψεις και απόψεις. Δεν ωφελεί να περιμένουμε παθητικά να χτυπήσει και τη δική μας πόρτα ο κίνδυνος, ο θάνατος. ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ