Τρίτη 22 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΑΪΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΪΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
φωτο

Στη μνήμη του συντρόφου μας, ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, σύντροφοί του από τις ΚΟΒ Νέου Κόσμου - Κουκακίου, προσφέρουμε 130 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, αντί στεφάνου.

***

φωτο

Στη μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας ΙΣΧΑΚΗ - ΧΑΪΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης που, πρόσφατα, απεβίωσε, καθώς επίσης, στη μνήμη του θείου μας ΧΑΪΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, εκτελεσθέντα αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρουμε 100 ευρώ στο παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηρακλείου Αττικής.

Ισχάκης Γεώργης και Ηλίας

***

φωτο

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού, ΑΡΑΠΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και, επί σειρά ετών, Γραμματέα του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ηρακλείου Αττικής, προσφέρουμε στο Παράρτημα 50 ευρώ για την ολοκλήρωση του Μουσείου «Ηλέκτρας Αποστόλου» που δημιουργούν.

Η σύζυγος, τα παιδιά, τα εγγόνια

***

φωτο

Στην άσβεστη μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα ΒΑΣΙΛΗ ΣΕΛΛΑ τιμώντας τον προσφέρω, μέσω της ΚΟ Ταύρου, 30 ευρώ στο ΚΚΕ, το Κόμμα στο οποίο με συνέπεια πίστευε. Θα τον θυμόμαστε πάντα και θα νιώθουμε ότι πορεύεται μαζί μας.

Η κόρη του Ροδούλα, ο σύζυγός της Γιώργος και η κόρη της Φωτεινή

***

Ο Νίκος Ελευθεριάδης από το Παραδείσι Μαρμαρίου του Δήμου Καρύστου προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Καρύστου, στη μνήμη του αγαπητού συντρόφου και φίλου του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ.


 ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΛΛΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΛΛΑΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΑΠΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ