Πέμπτη 3 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - ΤΕΙ
Εκδηλώσεις για τη Μέρα της Γυναίκας

Η Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Σπουδάζουσας και ΤΕΙ της ΚΝΕ διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Γυναικών εκδηλώσεις, συζητήσεις και περιοδείες στους χώρους των πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Συγκεκριμένα:

Τρίτη 8 Μάρτη

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 10 π.μ., περιοδεία με τη Βιβή Δάγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Φιλοσοφική, στις 9 π.μ., περιοδεία με τη Θεοδώρα Δριμάλα, μέλος της Διατμηματικής Επιτροπής Γυναικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τετάρτη 9 Μάρτη

Στη ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δ5 εκδήλωση με θέμα: «Τα προβλήματα των νέων γυναικών στον καπιταλισμό - Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Ομιλήτρια η Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος του Τμήματος Υγείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πέμπτη 10 Μάρτη

Στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα 1, εκδήλωση με θέμα «Τα προβλήματα των νέων γυναικών στον καπιταλισμό - Η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Ομιλήτρια η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Φιλοσοφική, στη 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα 312, εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή της γυναίκας στην ιστορία του επαναστατικού εργατικού κινήματος της χώρας μας». Ομιλήτρια η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κυριακή 13 Μάρτη

Σύσκεψη με καθαρίστριες των πανεπιστημίων και ΤΕΙ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου). Ομιλήτρια η Ευγενία Παναγιωτοπούλου, μέλος του Γραφείου της Αχτίδας ΑΕΙ -ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ