Πέμπτη 3 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
«Να δυναμώσει η πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά»

Εκδήλωση την Κυριακή 13 Μάρτη με ομιλήτρια τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στο πλαίσιο της καμπάνιας της Οργάνωσης

Κάλεσμα σε όλους τους μαθητές και γονείς, σε όσους αγωνιούν για τις διαστάσεις που έχει πάρει το πρόβλημα των ναρκωτικών και για τη διεκδίκηση λύσης, απευθύνει η ΚΝΕ, καθώς συνεχίζεται η καμπάνια της ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο αυτό, την επόμενη Κυριακή 13 Μάρτη, το ΚΣ της ΚΝΕ καλεί μαθητές και γονείς από Αθήνα, Πειραιά και Αττική σε εκδήλωση με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό.

Καλώντας μαθητές και γονείς να πάρουν μέρος στην εκδήλωση, η ΚΝΕ σημειώνει:

«Τα τελευταία χρόνια, το πρόβλημα των ναρκωτικών λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις. Ενισχύεται η χρήση ουσιών από ολοένα και μικρότερες ηλικίες, ανεβαίνουν τα ποσοστά σε εργατογειτονιές, επαγγελματικές σχολές και νυχτερινά σχολεία, σε χωριά που χτυπιούνται από το ξεκλήρισμα των φτωχών αγροτών, στο στρατό. Το επόμενο διάστημα θα οξυνθούν οι παράγοντες εκείνοι που οδηγούν στην έκταση του φαινομένου της τοξικομανίας. Αυτό συνδέεται με την εξέλιξη, την όξυνση και τις συνέπειες της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης.

H ΚΝΕ απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και γονείς, σε όσους αγωνιούν για την όξυνση του προβλήματος. Καλούμε όλο το λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν την πάλη τους ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στα παιδιά της εργατικής τάξης, των λαϊκών οικογενειών ταιριάζει η ανυπότακτη, η αγωνιστική στάση ζωής μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις, η πάλη για μια άλλη κοινωνία που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη του κεφαλαίου».

Με τη δίμηνη καμπάνια η οποία έχει σύνθημα «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις - Οχι σε όλα τα ναρκωτικά», η ΚΝΕ πραγματοποιεί ένα πλατύ άνοιγμα στη νεολαία, στους μαθητές και στους γονείς τους. Στόχος, να ανοίξει μια γόνιμη συζήτηση, να ακουστούν οι προβληματισμοί, να συντονιστεί η δράση για την παραπέρα ανάδειξη του ζητήματος και τη διεκδίκηση λύσεων. Η καμπάνια περιλαμβάνει πολύμορφες δράσεις, εξορμήσεις και επισκέψεις σε σχολεία, πρωτοβουλίες συζήτησης με γονείς και συλλόγους γονέων, εκδηλώσεις σε δήμους, γειτονιές και συνοικίες όλης της χώρας κ.ά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Για ζωή, σκέψη, δράση χωρίς ναρκωτικά, με το κεφάλι ψηλά (2023-06-20 00:00:00.0)
«Στόχος ο παροπλισμός της νεολαίας» (2011-03-17 00:00:00.0)
Δίμηνη καμπάνια ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά (2011-01-30 00:00:00.0)
«Για τη μόρφωση και τη ζωή που δικαιούμαστε και ονειρευόμαστε» (2007-10-13 00:00:00.0)
Για το δικαίωμα στη ζωή και την ευτυχία (1997-06-06 00:00:00.0)
ΟΧΙ στην εξάρτηση (1997-01-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ