Πέμπτη 10 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Στις 14 Μάρτη η εκδήλωση της ΟΓΕ

Η ΟΓΕ τιμώντας τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την καθιέρωση της 8ης Μάρτη ως Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι κατακτήσεις των γυναικών στον 20ό αιώνα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, στις 18.30, στο θέατρο Βεάκη (Στουρνάρη 32).

Σε αυτό το πλαίσιο, οι Σύλλογοι Γυναικών, αναπτύσσουν πλούσια δραστηριότητα στις γειτονιές μπροστά στον αγωνιστικό γιορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας της Γυναίκας στις 8 Μάρτη. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Πέμπτη 10 Μάρτη:

-- Στις 7 π.μ., εξόρμηση του Συλλόγου Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου - Πεύκης στον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

-- Στον «Παπουτσάνη», πραγματοποιείται στάση εργασίας 12 το μεσημέρι μέχρι 2 μ.μ. και ταυτόχρονα, το Σωματείο Εργαζομένων διοργανώνει εκδήλωση για τη γυναίκα στο χώρο του εργοστασίου.

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Πειραιά θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους Παιδικούς Σταθμούς του Ε' Διαμερίσματος.

  • Αύριο, Παρασκευή 11 Μάρτη:

-- Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Νίκαιας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Το νέο πολυνομοσχέδιο για την Υγεία και οι επιπτώσεις στις γυναίκες».

  • Το Σάββατο 12 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ. εκδήλωση των Συλλόγων Προοδευτικών Γυναικών Αμαρουσίου - Πεύκης, Μελισσίων, Κηφισιάς με θέμα «8 Μάρτη Μέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας» στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού στο Μαρούσι (Βασ. Σοφίας 85).

-- Η Ομάδα Γυναικών Σαλαμίνας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση και προβολή ταινίας με θέμα τον αγώνα του γυναικείου κινήματος.

-- Οι Γυναικείοι Σύλλογοι Κερατσινίου και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ευγένειας θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση για τις 8 Μάρτη.

-- Στο δημαρχείο της Δραπετσώνας θα προβληθεί η ταινία «Η ζωή στους βράχους».

  • Την Κυριακή 13 Μάρτη:

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς διοργανώνουν, στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, εκδήλωση με θέμα «"Καλλικράτης": Γυναίκα και Υγεία», με ομιλήτρια την Κατερίνα Μιχαλιού, στέλεχος της ΟΓΕ.

  • Τη Δευτέρα 14 Μάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Καλαμαριάς διοργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση στο θεατράκι της οδού Χιλής (1ο Λύκειο Καλαμαριάς). Θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Γιώργου Τεμενεκίδη «Η γυναίκα στην αρχαία Ελλάδα - Η πορεία προς την απελευθέρωση».

  • Την Τετάρτη 16 Μάρτη:

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα την Υγεία.

Τέλος, ο Σύλλογος Γυναικών Αργυρούπολης και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών πραγματοποιούν στις 20 Μάρτη, στο Α' ΚΑΠΗ, εκδήλωση με θέμα τις κατακτήσεις των γυναικών στον 20ό αιώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ