Παρασκευή 11 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Συκοφαντίες και λάσπη κατά του ΠΑΜΕ

Τη συκοφαντία και τις αθλιότητες σε βάρος του ΠΑΜΕ, επιστρατεύει η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα σε μια άθλια επιχείρησή της να σπάσει τον πολυήμερο αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων στο δήμο, που παλεύουν για τη συνέχιση της δουλειάς τους. Ο δημοτικός σύμβουλος Μωυσής Ελισάφ προχώρησε σε δριμεία επίθεση στο ΠΑΜΕ, λέγοντας σε τηλεοπτικό κανάλι σχετικά με τον αποκλεισμό του Δημαρχείου, ότι «το ΠΑΜΕ καταλύει τη δημοκρατία και με την πολιτική του θα φέρει το φασισμό», για «επαναστατική γυμναστική» και άλλα παρόμοια.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Η δημοκρατία που υπηρετεί ο κ. Μωυσής Ελισάφ είναι του κεφαλαίου και του αστικού κράτους, που τρέφεται από την ανεργία, τη δημοτική και γενικότερη φορολογία, την εμπορευματοποίηση Υγείας και Παιδείας, του Πολιτισμού, της ναρκομανίας, της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Αυτή η δημοκρατία είναι του κεφαλαίου και όχι των εργαζομένων. Αυτή η πολιτική οδηγεί στη συντηρητικοποίηση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Εκτρέφει φασιστικές και φιλοαμερικάνικες αντιλήψεις και οργανώσεις. Την ευθύνη για όσα λέει ο κ. Ελισάφ την έχει η δημοτική αρχή που τον καλύπτει πλήρως και του αναθέτει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συκοφάντηση του ΠΑΜΕ και του λαϊκού κινήματος που συνεχώς δυναμώνει. Η πολιτική καταδίκη του ΠΑΣΟΚ και της δημοτικής αρχής, η οργάνωση της πάλης για την ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι η καλύτερη και η πλέον πληρωμένη απάντηση στους εντεταλμένους συκοφάντες».

Οι εργαζόμενοι χτες το πρωί προχώρησαν σε νέο συμβολικό αποκλεισμό της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης, ενώ αντιπροσωπεία τους πήγε και στην Περιφέρεια Ηπείρου απαιτώντας να πάρει θέση για το ζήτημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ