Πέμπτη 17 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Δικάζεται σήμερα ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί σήμερα ο Τάκης Στρούζας, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου, με την κατηγορία της «παρακώλυσης δημόσιας υπηρεσίας», επειδή κατά τη διάρκεια της απεργίας στις 17 Δεκέμβρη του 2009 συμμετείχε στην απεργιακή φρουρά στα ΕΛΤΑ Ζακύνθου. Λίγες μέρες αργότερα, στις 22 Μάρτη, δικάζονται άλλοι τέσσερις συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, ο Διονύσης Κόμης, ο Διονύσης Κλάδης, ο Γιώργος Σταθόπουλος και (εκ νέου) ο Τ. Στρούζας, με τις κατηγορίες της «παρακώλυσης δημόσιας υπηρεσίας» και της «χειροδικίας», γιατί διεκδίκησαν την αναγνώριση ως εργατικού ατυχήματος του εγκλήματος που έγινε στις Μαριές με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματισμένο οικοδόμο.

Η Γραμματεία Ζακύνθου του ΠΑΜΕ καλεί το λαό της Ζακύνθου σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, τις μέρες της δίκης, στις 10 το πρωί, μπροστά από το δικαστικό μέγαρο.

Τη συμπαράστασή της εκφράζει με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Ζακύνθου της ΠΑΣΥ, καταγγέλλοντας την πολιτική δικαστικών διώξεων σε βάρος εργατικών στελεχών και λαϊκών αγωνιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ