Σάββατο 19 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δυναμική παρέμβαση σε σεμινάριο της ΔΑΠ

«Εξω οι εταιρείες απ' τις σχολές», διατράνωσαν οι δυνάμεις του ΜΑΣ, με αφορμή το σεμινάριο της ΔΑΠ
«Εξω οι εταιρείες απ' τις σχολές», διατράνωσαν οι δυνάμεις του ΜΑΣ, με αφορμή το σεμινάριο της ΔΑΠ
Δυναμική παρέμβαση σε σεμινάριο της ΔΑΠ Πολιτικών Μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία και είχε θέμα «εφαρμογές πολιτικού μηχανικού στη σύγχρονη αγορά εργασίας», έκαναν οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Φοιτητές που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ διαδήλωσαν έξω από την αίθουσα όπου διεξαγόταν το σεμινάριο και στη συνέχεια μπήκαν μέσα και μίλησαν στους συναδέλφους τους φοιτητές που το παρακολουθούσαν, προσβλέποντας στην απόκτηση ενός ακόμη πιστοποιητικού παρακολούθησης τα οποία θα μοιράσει τη Δευτέρα η ΔΑΠ.

Το ΜΑΣ κατήγγειλε τη σύνδεση των επιχειρήσεων με τις σχολές, μια προσπάθεια στην οποία πρωτοστατούν οι δυνάμεις του δικομματισμού στις σχολές, εφαρμόζοντας το νέο νόμο - πλαίσιο. Κατήγγειλαν την πολιτική που κάνει τα πτυχία τους «σούπα», στέλνει τους φοιτητές σε ένα κυνηγητό συγκέντρωσης πιστοποιητικών, μετατρέπει τη μόρφωση σε πιστωτικές μονάδες, τα ιδρύματα σε εταιρείες παροχής υπηρεσιών, τις φοιτητικές παρατάξεις και τους καθηγητές σε πλασιέ των επιχειρήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ