Παρασκευή 25 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Επικίνδυνες καταστάσεις

Οι προσπάθειες εξωραϊσμού της κατάστασης που δημιούργησε στην ΑΕΚ η συντριβή στο «Γ. Καραϊσκάκης», όχι απλώς δεν αποδίδουν, αλλά τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν επικίνδυνα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα προχτές, άγνωστοι τοποθέτησαν τρία γκαζάκια, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο Νάτσο Σκόκο. Από την έκρηξη ξέσπασε φωτιά (την έσβησαν οι ένοικοι πριν επεκταθεί) και προκλήθηκαν σχετικά μικρές υλικές ζημιές.

Για το συμβάν διεξάγει έρευνα η Αστυνομία, το πόρισμα της οποίας πρόλαβε η ΠΑΕ. Αφού απέδωσε την ενέργεια σε ΑΕΚτζήδες. Στην σχετική ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση, τη χαρακτηρίζει εγκληματική ενέργεια και καταλήγει: «Εφόσον οι δράστες αυτού του συμβάντος αποκαλυφθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, θα αποβληθούν διά παντός από την οικογένεια της ΑΕΚ».

Στο μεταξύ οι παλαίμαχοι επιτέθηκαν, με σκληρή ανακοίνωσή τους, στον προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ. Μεταξύ άλλων, του προτείνουν «να διαβάσει καλύτερα την ιστορία. Γιατί, μέχρι στιγμής έχει μείνει στο κεφάλαιο της Μικρασιατικής Καταστροφής και του ξεριζωμού». Του... γνωστοποιούν ότι η απουσία χρημάτων δε στάθηκε «τροχοπέδη στις επιτυχίες και τις διακρίσεις» και του επισημαίνουν πως «η ΑΕΚ δεν είναι ούτε Ατλέτικο, ούτε Σεβίλλη».

Από την πλευρά τους 10 σύνδεσμοι οπαδών γνωστοποίησαν χτες ότι «η υπομονή εξαντλήθηκε» και εξήγγειλαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 3 Απρίλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αναφορικά με τα ιδιοκτησιακο-διοικητικά, οι διεργασίες έχουν μεταφερθεί ξανά στο παρασκήνιο. Το μόνο που - και για επικοινωνιακούς λόγους - διαρρέει ότι οι μέτοχοι (μετά τις διοικητικές παρακλήσεις και για «το φόβο των Ιουδαίων») συμφώνησαν μεταξύ τους και θα καταβάλλουν τα ποσά που χρειάζονται, ώστε η ΠΑΕ να πάρει άδεια συμμετοχής και να μην υποβιβαστεί στη Football League. Αφού βέβαια εξασφάλισαν ότι οι εργαζόμενοί τους (ποδοσφαιριστές) θα βάλουν πλάτη (παράταση καταβολής δεδουλευμένων, υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων για την αδειοδότηση)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ