Παρασκευή 25 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Επικοινωνιακά τρικ από τους παράγοντες

Νέα, επικοινωνιακού - προπαγανδιστικού χαρακτήρα, παρέμβαση της Super League, μέσω του γενικού διευθυντή της, Πατρίκ Κομνηνού. Με σαφή προσπάθεια - μετά την αποκαλυπτική αλλά αποτυχημένη, ως προς το στόχο της, προχτεσινή συνέντευξη Τύπου - αναστροφής των αρνητικών εντυπώσεων. Τις οποίες δημιούργησαν η «παππική» παρουσία του προέδρου και του αναπληρωτή του και οι απόψεις - θέσεις των επιχειρηματιών - παραγόντων που στελεχώνουν τον αστικό συνεταιρισμό.

Στη συνέντευξή του («NOVA-ΣΠΟΡ FM 94,6») ο γενικός διευθυντής της Super League ακολούθησε την κυβερνητική επικοινωνιακή τακτική περί συνυπευθυνότητας... «Σαφώς δεν φταίει αποκλειστικά η πολιτεία ή αποκλειστικά η Αστυνομία, αλλά δε φταίει αποκλειστικά και η Σούπερ Λίγκα. Σαφώς και οι ΠΑΕ έχουν μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια στο ρόλο της Αστυνομίας για την τήρηση της έννομης τάξης και στο ρόλο της πολιτείας για τα γήπεδα και την καταδίκη όσων συλλαμβάνονται». Φταίμε όλοι δηλαδή...

Οσο για τις διορθωτικές κινήσεις, θα είναι διαχειριστικού τύπου ώστε απλά να εξωραϊστεί το μοντέλο. Με στόχο τις θετικές εντυπώσεις που θα βοηθήσουν στη μεγαλύτερη εμπορευματοποίηση - για το σύστημα - του προϊόντος, άρα θα αυξήσουν και την κερδοφορία των εκμεταλλευτών του.

«...Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών πρέπει να συνάδουν με την προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση του προϊόντος. Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου είναι οι πρώτοι που θέλουν να βελτιωθεί το προϊόν. Πιθανώς συμπεριφορές και δηλώσεις τους να μη βοηθούν πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση, αλλά αντιστρέφω το ερώτημα: ποιος παράγοντας θέλει να βλέπει την ατιμωρησία όλων των φυσικών αυτουργών που καπηλεύονται το προϊόν του;»...

Και βέβαια προπαγάνδισε τη συνυπευθυνότητα: «Είπαμε πως δεν πρέπει να ροκανίζουμε το κλαδί στο οποίο όλοι καθόμαστε. Πρέπει να συνεχίσουμε να ποτίζουμε το δέντρο, ώστε να το θρέφουμε, να γίνει πιο ισχυρό και να γίνουμε κι εμείς πιο ισχυροί». Μόνο που δημοσιογράφοι, φίλαθλοι κλπ δεν κάθονται στο ίδιο κλαδί με τους επιχειρηματίες και δεν γίνονται μαζί πιο ισχυροί. Οι φίλαθλοι πληρώνουν και οι επιχειρηματίες κερδοσκοπούν!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ