Τρίτη 16 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πρώτοι και με διαφορά

Με ένα «σμπάρο δυο τρυγόνια» για τον Ολυμπιακό στην Α1 ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» από τη μια αναδείχτηκαν πρωταθλητές Χειμώνα από την άλλη αύξησαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες τους, εκμεταλλευόμενοι την ισοπαλία του Παναθηναϊκού. Το τέλος του Α` γύρου, λοιπόν, βρήκε την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Χαλκίδας με 23-5. Η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο εννιάλεπτο όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 9-1. Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν ο Θωμάκος με 7 γκολ.

Το μη χείρον βέλτιστον για τον Παναθηναϊκό που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα πάλι καλά που κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πάτρα με 6-6. Οι Πατρινοί είχαν τον πρώτο λόγο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά ο Κρεντέλ στο 1.07΄ πριν το τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα η Βουλιαγμένη όταν ένιωσε την... ανάσα της Χίου (7-6) και πάτησε... γκάζι, επικράτησε τελικά με 14-6. Εύκολη νίκη πήρε η Γλυφάδα επί της Χίου με 10-6. Στραβοπάτησε στη Θεσσαλονίκη ο Εθνικός που ηττήθηκε από τον Αρη με 16-14 ενώ και ο Αρης Νικαίας επικράτησε άνετα του ΠΑΟΚ σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι 16-8.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ολυμπιακός 21, Βουλιαγμένη 17, Παναθηναϊκός 17, Γλυφάδα 15, Εθνικός 14, Χανιά 12, Χίος 10, Πάτρα 7, ΠΑΟΚ 7, Αρης Θ. 6, Αρης Νικ. 4, Χαλκίδα 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ