Τρίτη 16 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρετωδώς προετοιμάζεται η πανεξόρμηση του «Ρ»

Φιλόδοξοι στόχοι να φτάσουν πλατιά στο λαό οι αποφάσεις του Συνεδρίου του ΚΚΕ, που κυκλοφορούν την επόμενη Κυριακή, σε ειδικό ένθετο, στο «Ριζοσπάστη» 

Με εντατικούς ρυθμούς, οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα προετοιμάζονται για την πανεξόρμηση της ερχόμενης Κυριακής, οπότε και θα κυκλοφορήσουν ένθετες στον «Ριζοσπάστη» οι αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

Στόχοι φιλόδοξοι και αισιοδοξία για την επίτευξή τους διακατέχει τα κομματικά μέλη, που υπογραμμίζουν την ανάγκη οι αποφάσεις να φτάσουν πλατιά στον ελληνικό λαό, αφού ένα σημαντικό βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησής τους θα είναι η μελέτη τους και η αφομοίωσή τους από πλατιά λαϊκά στρώματα.

Ο στόχος που τίθεται είναι να διακινηθούν περισσότερα φύλλα του «Ρ» απ' όσα είχαν διακινηθεί στη δημοσίευση των Θέσεων, ενώ η αισιοδοξία για την επίτευξή του απορρέει από την επιτυχία εκείνης της μεγάλης εξόρμησης, της ανταπόκρισης του κόσμου, αλλά και του ενδιαφέροντος που επιδεικνύουν τώρα οι ίδιοι άνθρωποι για τις αποφάσεις του Συνεδρίου.

Ο Γιώργος Νάνος, γραμματέας της Αχτίδας Υγείας - Πρόνοιας του ΚΚΕ, επισήμανε στο «Ρ»: «Η εξόρμηση αυτή αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, λόγω των αποφάσεων του Συνεδρίου, αλλά και από το γεγονός ότι οι αποφάσεις αυτές έχουν μεγάλη σημασία για το χώρο της Υγείας - Πρόνοιας, όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αφορούν βέβαια στις αντιλαϊκές κυβερνητικές αποφάσεις και στην κυβερνητική πολιτική στον ευαίσθητο αυτό χώρο.

Το Κόμμα τοποθετήθηκε σ' αυτές τις εξελίξεις, που θίγουν τα πλατιά λαϊκά στρώματα. Η εξόρμηση, λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να φέρουμε τους εργαζόμενους του χώρου σε επαφή με τις εκτιμήσεις, τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ, στην κατεύθυνση ευρύτερης αγωνιστικής συσπείρωσης.

Η ΚΟ και η αντίστοιχη οργάνωση της ΚΝΕ έχουν προετοιμαστεί, έχουν θέσει φιλόδοξους στόχους, να είναι αυτή η εξόρμηση ακόμα πιο επιτυχημένη από την αντίστοιχη με τις Θέσεις για το Συνέδριο. Θα βγούμε, λοιπόν, στα νοσοκομεία και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πιάσουμε τους στόχους μας. Αλλωστε και σε εκείνη την εξόρμηση η ανταπόκριση των εργαζομένων ήταν μεγαλύτερη απ' αυτή που αναμενόταν και πιστεύουμε ότι το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ